HomeHL-TOPΣτη φυλακή για το μισό κιλό ηρωίνης – Είχε καταδικαστεί και για απαγωγή

Στη φυλακή για το μισό κιλό ηρωίνης – Είχε καταδικαστεί και για απαγωγή

Ελεύθερο με... όρους το ζευγάρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 51χρονος άνδρας ο οποίος έκρυβε στο ψυγείο του κοντά μισό κιλό ηρωΐνης σε μορφή βράχου στο Ηράκλειο.

Ο 51χρονος, όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, είχε εμπλακεί στην απαγωγή και την άγρια δολοφονία του 17χρονου Ρομά ποδοσφαιριστή Μαρσελίνο το 1990. Μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε ισόβεια κάθειρξη ενώ μετά την αποφυλάκισή του είχε βρει καταφύγιο στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου φαίνεται πως έκανε εμπορία ναρκωτικών.

Οι αρχές τον συνέλαβαν προ ημερών και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Μαζί του, είχε συλληφθεί κ ένα ζευγάρι (42χρονη και 48χρονος) οι οποίοι διαπιστώθηκε πως ήταν οι πελάτες του 51χρονου με αποτέλεσμα να αφεθούν με τους όρους της απαγόρευσης από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται πως κατά τις έρευνες οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του 51χρονου, μεταξύ άλλων, 474 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου μέσα στο ψυγείο, 1800 ευρώ σε μετρητά ενώ στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση