HomeΚΡΗΤΗΟι διακοπές των Red Hot Chili Peppers στην Ελούντα

Οι διακοπές των Red Hot Chili Peppers στην Ελούντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πλήρη μυστικότητα κατέφτασαν στο θέρετρο της Ελούντας τα μέλη των Red Hot Chili Peppers, φροντίζοντας ακόμα και η κράτηση των δωματίων στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης να γίνει σε διαφορετικό όνομα προκειμένου να μη διαρρεύσει η είδηση του ερχομού τους. Ο μάνατζέρ τους είχε απλώς αφήσει κάποιους υπαινιγμούς στους ιθύνοντες του πολυτελούς καταλύματος ότι επρόκειτο να καταφτάσουν κάποιοι «σταρ» ώστε να εξασφαλίσει υψηλή παροχή υπηρεσιών. Πριν από δέκα ημέρες, πάντως, το συγκρότημα με τους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο προσγειώθηκε με λίαρ τζετ στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, που έμελλε να τους μείνουν αξέχαστες, όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν και στο βιβλίο των επισκεπτών. Ηρθαν με ιδιωτικό αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Χίθροου, αμέσως μετά τη συναυλία τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis έφτασε στην Κρήτη μαζί με τον γιο του, με τον οποίο καθημερινά επιδίδονταν σε θαλάσσια σπορ, ενώ ο μπασίστας Flea έφερε μαζί του και τους γονείς του, οι οποίοι επέλεξαν διαφορετικό πρόγραμμα από τα μέλη του συγκροτήματος.

«Είναι φασαριόζοι και κάνουν συνεχώς μεταξύ τους πλάκες», αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που τους έκανε εντύπωση το αστείρευτο κέφι των διάσημων ρόκερ. «Αν και είχαν δώσει σαφείς εντολές στους ιθύνοντες του ξενοδοχείου να μην τους πλησιάζει κανείς, καθότι αγοραφοβικοί, οι ίδιοι δεν σταματούσαν λεπτό να αστειεύονται, προκαλώντας την προσοχή όσων βρίσκονταν γύρω τους». Οι Red Hot Chili Peppers παρέμειναν στην Ελούντα για δέκα μέρες φροντίζοντας να χαλαρώσουν απόλυτα. Ελάχιστες ήταν οι φορές που βγήκαν εκτός ξενοδοχείου, ξυπνούσαν αργά το πρωί και περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτουν οι πέντε σουίτες όπου διέμειναν.

Δοκίμασαν την ελληνική κουζίνα

Τις λίγες φορές που απαρνήθηκαν την ιδιωτικότητα και τη χαλάρωση στις σουίτες τους, πήγαν βόλτα με το σκάφος του «Εlounda Peninsula» βρίσκοντας απόμερους κολπίσκους για να κάνουν βουτιές και θαλάσσια σπορ. Δεν παρέλειψαν, επίσης, να δοκιμάσουν παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με τη χωριάτικη σαλάτα και τον μουσακά, ενώ τα βράδια -σε μεγάλα κέφια- επιδίδονταν στην κατανάλωση κρητικού οίνου. Απέφυγαν να μοιράσουν αυτόγραφα ακόμη και στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, ενώ έκαναν επαινετικά σχόλια για το συγκρότημα που έπαιζε κάθε βράδυ διασκεδάζοντας τους υπόλοιπους θαμώνες του καταλύματος. «Γελούσαν, διασκέδαζαν, έκαναν βουτιές και χαλάρωναν», αναφέρουν όσοι έτυχε να βρεθούν στην Ελούντα τις ίδιες ημερομηνίες, συνοψίζοντας το πρόγραμμα διακοπών του συγκροτήματος. Οι Red Hot Chili Peppers είχαν άλλωστε κάθε λόγο να αποζητούν την ξεκούραση αφού λίγο πριν από την άφιξή τους στην Κρήτη μόλις είχαν ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία τους. Είχαν, μάλιστα, ζητήσει από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να προμηθεύσουν με αρωματικά στικ και κεριά τις σουίτες τους, ενώ το προσωπικό καθαριότητας και οι μπάτλερ τούς είδαν να κάνουν ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και γιόγκα. Τέλος, για δύο ημέρες ζήτησαν την αποκλειστική χρήση των χώρων του σπα προκειμένου να απολαύσουν τις υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των υπόλοιπων πελατών του ξενοδοχείου – ο Flea προτίμησε το τζακούζι και το μασάζ με hot stones και η υπόλοιπη παρέα το ταϊλανδέζικο με αρωματικά έλαια και αναζωογονητικά φύκια.

red2 red3 red1
protothema.gr, Μαρία Λεμονιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση