HomeΚΡΗΤΗΕιδικός από το Μαρόκο στην Κρήτη για τον… Σήφη

Ειδικός από το Μαρόκο στην Κρήτη για τον… Σήφη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί στη «μάχη» για να πιαστεί στα… δίχτυα ο «Σήφης» ο κροκόδειλος να έχει μπει στη «μάχη» μέχρι και Μαροκινός κυνηγός κροκοδείλων, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον «κρητικό» κροκόδειλο να συνεχίζει αμέριμνος τις βουτιές του στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών όπως φαίνεται στα αποκλειστικα βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr (δείτε εδώ).

Όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Κρήτης, Β. Μαμαγκάκης o Ολιβιέρ Μπεχρά, ο άντρας που παλεύει χρόνια με τα άγρια ζώα και έχει τη φήμη του μετρ στο είδος του, έπειτα από τη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Μαμαγκάκη, δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να επισκεφτεί το νησί μας και να αναλάβει την δύσκολη αυτή επιχείρηση. Και μάλιστα, αφιλοκερδώς… Αυτή την ώρα ο μαροκινός κροκοδειλάκιας βρίσκεται στις Ινδίες και πιθανότατα ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Κρήτη.

Ο διάσημος «Σήφης» επιμένει να μην δίνει σημεία ζωής, καθώς μέχρι και σήμερα το πρωί δεν έχει πιαστεί σε καμία από τις παγίδες που έχουν στηθεί από τους ειδικούς.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και από την αστυνομία, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο «πατέρας» του Σήφη. Μέχρι στιγμής έχουν ήδη καταθέσει επτά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο κροκόδειλος να είχε αγοραστεί πριν από πάρα πολύ καιρό (ίσως ένα χρόνο και παραπάνω) από κατάστημα με ερπετά στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση