HomeHL-TOPΧαλάει πάλι ο καιρός

Χαλάει πάλι ο καιρός

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαλάει πάλι σήμερα ο καιρός καθώς αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες κατά τόπους, αλλά και θυελλώδεις άνεμοι.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας, όπου νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 και νωρίς το πρωινές ώρες στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και το πρωί τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού στην Κρήτη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 20 βαθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση