HomeHL1-Culture«Προς την ελευθερία» – Η φωτογραφία του Μαρκουλάκη με τη μητέρα του

«Προς την ελευθερία» – Η φωτογραφία του Μαρκουλάκη με τη μητέρα του

Την συνόδευσε στον εμβολιασμό κι έστειλε ηχηρό μήνυμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον εμβολιασμό της μητέρας του κατά του κορωνοϊού δηλώντας χαρακτηριστικά: «Θα πάω τη μητέρα μου να εμβολιαστεί, που είναι 86 ετών. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και πρέπει να σας πω ότι έχω και συγκίνηση».

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους του μια φωτογραφία από εμβολιαστικό κέντρο δείχνοντάς μας μέρος της διαδικασίας.

Παράλληλα, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και αφύπνισης. Το εμβόλιο θα μας οδηγήσει «προς την ελευθερία», σημείωσε χαρακτηριστικά και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να γράφουν εγκάρδια λόγια για την μητέρα του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Προς την ελευθερία! Συνόδευσα τη μητέρα μου στο εμβολιαστικό κέντρο. Όλα οργανωμένα στην κάθε λεπτομέρεια. Οι υγειονομικοί ευγενικοί κι εξυπηρετικοί, φρόντιζαν τον καθένα με προσοχή ξεχωριστή. Άνδρες και γυναίκες με άσπρα μαλλιά, άνθρωποι που σίγουρα πέρασαν δύσκολα όλους αυτούς τους μήνες, αντέχοντας αγόγγυστα, όπως έχει μάθει να κάνει η γενιά τους, προσέρχονταν, μόνοι ή με συνοδούς, για αυτό το πολυπόθητο εμβόλιο, αυτήν την ελπίδα υγείας, ελευθερίας και ζωής. Με το καλό, έρχετ’ η ώρα ν’ αγκαλιαστούμε ξανά».

Δείτε την φωτογραφία:


bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση