HomeHL-Sports«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ

Με την στήριξη των «μεγάλων» και της κυβέρνησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όλα δείχνουν ότι, θα είναι ο… εκλεκτός των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου για την προεδρία της ΕΠΟ.

Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για τις 19 Φεβρουαρίου και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, πρώην παίκτης και πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.

Η ΑΕΚ έχει το… πάνω χέρι στις φετινές εκλογές και είχε αμφιβολίες μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ομως για να προωθηθεί η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη από όλες τις πλευρές, αυτή είχε την στήριξη της νυν κυβέρνησης (πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης) και δη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε ενεργό συμμετοχή στις επαφές.

Όπως πλέον είναι κατανοητό, αποσύρεται η υποψηφιότητα Ψαρόπουλου, αφού εκτός των άλλων υπάρχει και ζήτημα ορίου ηλικίας με βάση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Πάντως, πολύ σημαντικό κομμάτι μετά την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, είναι τι θα γίνει με τους νυν συμβούλους της ΕΠΟ που εκπροσωπούν τις Ενώσεις.

Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ζυμώσεις αρκετές και μένει να δούμε από τα υπάρχοντα πρόσωπα, αν θα υπάρχουν κάποια που θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Πάντως, και εδώ η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για το νέο ΔΣ της ΕΠΟ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση