HomeHL-9Απίστευτο: Ιερέας εξαπάτησε μία γυναίκα στην Κρήτη – Τι καταγγέλλει το θύμα

Απίστευτο: Ιερέας εξαπάτησε μία γυναίκα στην Κρήτη – Τι καταγγέλλει το θύμα

Η κρυφή ζωή του παντρεμένου ιερέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε με έναν άνδρα μέσω facebook, που αρχικά της συστήθηκε ως δημοτικός υπάλληλος, εν συνεχεία όμως, αποκάλυψε ότι είναι ιερέας.

Της είπε ότι είναι παντρεμένος, αλλά σύντομα, θα χωρίσει. Εκείνη τον εμπιστεύτηκε, εκείνος όμως, όπως η ίδια περιγράφει αποκλειστικά στο livenews, την εξαπάτησε.

«Είχα γνωριστεί με τον κύριο από τη γνωστή σελίδα, το Facebook. Μου είπε ότι δεν είναι καλά με τη γυναίκα του και ότι ήθελε εδώ και χρόνια να χωρίσει, αλλά στο άμεσο μέλλον θα το κάνει σίγουρα γιατί δεν αντέχει άλλο μαζί της. Γνώρισα τον κύριο, τον εμπιστεύτηκα, ήταν μέσα στην οικογένεια, δήλωνε στα παιδιά ότι θα γίνουμε οικογένεια, τα αποκαλούσε ήδη παιδιά του, έκλαιγε κιόλας μαζί τους, και συγκεκριμένα με την κόρη μου, την έπιανε αγκαλιά και έκλαιγε, της λέει «Σε βλέπω σαν κόρη μου». Δεν ήξερα ότι ήτανε ιερέας, δεν ήξερα καν το επάγγελμά του. Ερχότανε, καθότανε, ήταν άνετος… Ήταν βασικά πολύ ήρεμος άνθρωπος, τέτοια ηρεμία, τέτοια αγάπη προς τα παιδιά του, και αυτά τον είχαν εμπιστευτεί.»


Οι μέρες περνούσαν, ο ιερέας κέρδισε ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη της οικογένειας, ώσπου, μια μέρα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα αυτή, άρχισε να της ζητάει λεφτά.

«Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο, και μου λέει στο τηλέφωνο ότι «Χρειάζομαι επειγόντως 3.500 ευρώ», του λέω «Γιατί τα θέλεις;», και μου λέει «Δεν μπορώ να σου πω». Και λέω εντάξει, κάτι θα του συμβαίνει. Ήτανε το… αίμα μου, ο ιδρώτας μου δηλαδή στην ουσία, και λέω θα μείνουμε χωρίς χρήματα, και τελειώνουν τα χρήματα, και του λέω «Δεν έχουμε τόσα αρκετά στην άκρη», και μου λέει «Θα στα επιστρέψω μέσα σε δύο εβδομάδες». Περνάνε όμως οι δύο εβδομάδες, δεν μου τα έχει επιστρέψει, και μου ζητάει άλλα 1.000 ευρώ. Από τότε, τον κυνηγούσα τηλεφωνικά να μπορέσω να μου δώσει τα χρήματα, και από όλα τα χρήματα μου έδωσε μόνο τα 1.000 ευρώ.»

Από την πλευρά του ο ιερέας αρνείται ότι προσπάθησε να εξαπατήσει τη γυναίκα. Ακούστε τον ίδιο να εξηγεί αποκλειστικά στο livenews τους λόγους που δεν έχει επιστρέψει ακόμα τα…δανεικά.

«Θα τα δώσω τα λεφτά, δεν είπα ότι δε θα τα δώσω, δεν αρνούμαι ότι δε θα τα δώσω. Μου προκύψανε κάτι περιπτώσεις άλλες που με σταματήσανε πίσω. Είμαι διατεθειμένος να της τα δώσω, δεν είπα ότι δε θα τα δώσω. Πέρυσι ήθελα να δώσω ας πούμε κάτι, έπιασε ο κορωνοϊός τον Μάρτιο, με καθίσανε πίσω. Δεν εξαπάτησα, δε θα τα φάω, της το ‘χω πει, δε θα κάτσω να τα φάω.»

Σύμφωνα με την γυναίκα που καταγγέλλει τον ιερέα, η ιερατική του… «ταυτότητα» αποκαλύφθηκε τυχαία.

«Ο ιερέας μας το είπε ο ίδιος, μας το είπε ο ίδιος λίγο πριν πάρει τα χρήματα, μιλούσαμε για τον φίλο της κόρης μου ότι του είπανε επειδή έχει καλή φωνή, του πρότειναν να γίνει ιερέας. Και εκεί πετάχτηκε αυτός, και λέει «Θα μπορούσα να τον βοηθήσω εφόσον είμαι κι εγώ ιερέας». Και εκεί μείνανε όλοι… Ήρθε κεραμίδα, ήρθε μεγάλη κεραμίδα, αλλά μπήκα σε μία σελίδα στο ίντερνετ και είδα ότι είναι ιερέας σε κάποια Μονή στον…»

Ο ιερέας, ισχυρίζεται τώρα, ότι θα έρθει σε επικοινωνία με την δικηγόρο της γυναίκας αυτής και ότι προτίθεται να επιστρέψει τα 3.500 ευρώ άμεσα. Ωστόσο η σχετική καταγγελία-αναφορά έχει σταλεί στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή.

megatv.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση