HomeHL-SportsΒόλος – ΟΦΗ 2-0

Βόλος – ΟΦΗ 2-0

Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν 2-0 τον ΟΦΗ κι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν καλύτερος και πήρε προβάδισμα πρόκρισης… Ο Βόλος νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ την Τετάρτη  στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πια τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στους προημιτελικούς του θεσμού.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ έδειξε μεγαλύτερη θέληση στον αγώνα, ήταν σαφώς ανώτερη στο β’ ημίχρονο και η υπεροχή της καρποφόρησε με τα δύο γκολ που πέτυχε, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μάλλον έδειξαν να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας πολύ μέτρια εμφάνιση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Στάρτζεον στην αντεπίθεση έκανε το σουτ και μπλόκαρε χωρίς πρόβπημα ο Γκαραβέλης, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή τους στιγμή δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Δουβίκας έπιασε τη γυριστή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των Ηρακλειωτών, για να αποκρούσει ο Σωτηρίου.

Στο β’ ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά ο Βόλος και στο 48′ είχε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γκρίλο έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρενάτο και η μπάλα βρήκε λίγο το αριστερό δοκάρι.

Στο 52′, ωστόσο, ο Μαρτίνες ήταν πιο αποτελεσματικός, καθώς με ωραίο σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό δοκάρι.

Στο 58′ ο Σωτηρίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ρενάτο από θέση έξω δεξιά, με τον Γκαραβέλη στο 64′ να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέιρα.

Στο 81′ ο Δουβίκας άγγιξε το 2-0, ξεπερνώντας τον Σωτηρίου και πλασάροντας για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Λυμπεράκης, με το δεύτερο γκολ να έρχεται τελικά στο 85′, όταν ο νεοειελθών Νίνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε από τα πόδια του Μπαλογιάννη στο δεξί δοκάρι κι εξ επαφής ο Μήτογλου την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ δεν είχε κάποια απάντηση να δώσει στα εναπομείναντα λεπτά κι έχει πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ».

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν οΒρέσκας του Συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τον Κόλλια του Συνδέσμου Ηπείρου και τον Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Κίτρινες: 42′ Ρενάτο, 62′ Μπαριέντος – 37′ Νέιρα.

BΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (66′ Τέκιο)Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Ριένστρα, Τσοκάνης (46′ Μπαρτόλο)Μπαριέντος (84′ Νίνης), Ρενάτο (85′ Κιάκος), Μαρτίνες (75′ Περέα), Δουβίκας.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Βαφέας, Βούρος, Γιαννούλης, Ουές (63′ Μπαλογιάννης), Στάικος, Νέιρα, Κοροβέσης (64′ Λυμπεράκης), Γρίβας, Στάρτζεον (81′ Τσιλιανίδης), Σαρντινέρο (63′ Σολίς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση