HomeHL-9Eίπαν το τελευταίο αντίο στον 54χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Eίπαν το τελευταίο αντίο στον 54χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμα νεκρό στην άσφαλτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 54χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον Πρινιά. Μέσα σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 54χρονο Γιώργο Σφηνιά, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
ikona_viber_2021-01-19_11-55-12

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην Ε.Ο Ηρακλείου- Μοιρών, στο ύψος των Αθανάτων, όταν δύο αγροτικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ο 54χρονος άνδρας ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών, δεν τα κατάφερε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου .

Βίντεο από το νέο θανατηφόρο τροχαίο δημοσίευσε, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης.

«Άλλος ένας άδικος θάνατος. Μιλάμε για τα κρίσιμα χρυσά δευτερόλεπτα που σας λέω χρόνια για το λάθος που σκοτώνει! Έλεος! Φτάνει πια!! Θυμηθείτε τι έλεγα μόλις προχθές για τις αριστερές στροφές. Τρεις στους τρεις θανάτους φέτος σε επιχείρηση αριστερής στροφής!!Ότι πιο επικίνδυνο στο δρόμο!«, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιονάκης.

Ο 54χρονος, κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο, όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με το αγροτικό του δεύτερου τραυματία, 65 περίπου ετών, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση