HomeHL-9Φωτιά σε σπίτι: Πήγε ν’ ανάψει το τζάκι με ένα λίτρο οινοπνεύματος

Φωτιά σε σπίτι: Πήγε ν’ ανάψει το τζάκι με ένα λίτρο οινοπνεύματος

Νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της φωτιάς που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας 40χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται αυτήν την ώρα στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι η φωτιά να προκλήθηκε την ώρα που η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να ανάψει το τζάκι.

Η 40χρονη φέρεται να πήρε ένα λίτρο οινοπνεύματος προκειμένου να ανάψει τη φωτιά ωστόσο οι φλόγες πετάχτηκαν με αποτέλεσμα να τυλιχθεί η ίδια στις φλόγες. Μάλιστα, φαίνεται πως πάνω στον πανικό πέταξε το μπουκάλι με το οινόπνευμα στο πάτωμα το οποίο βοήθηκε την πυρκαγιά να επεκταθεί και στην κουρτίνα που υπήρχε δίπλα από το τζάκι.

Πάντως, οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν, πως το σπίτι δεν φέρει σοβαρές υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της 40χρονης, που βρίσκεται στον 3ο όροφο της οδού Χορτατσών στο Ηράκλειο.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φλόγες προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο της 40χρονης με τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ να κρίνουν την άμεση διασωλήνωση και μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Η κατάστασή της είναι σοβαρή γι’ αυτό και διασωληνώθηκε και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση