HomeHL-9Κορονωϊος: Αρνητικά μέχρι τώρα τα rapid test στο Παλαίκαστρο Σητείας

Κορονωϊος: Αρνητικά μέχρι τώρα τα rapid test στο Παλαίκαστρο Σητείας

Οι κα΄τοικοι τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα από τα rapid test που έχουν διενεργηθεί έως τώρα στο Παλαίκαστρο Σητείας.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν υποβληθεί σε rapid test για covid-19 και σύμφωνα με την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είναι όλα αρνητικά.

Η προσέλευση του κόσμου είναι ικανοποιητική καθώς οι κάτοικοι της περιοχής επιθυμούν να εξεταστούν και μάλιστα τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Οι κάτοικοι είναι πολύ προσεκτικοί , τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ο τρόπος συνεργασίας τους μας έχει εκπλήξει ευχάριστα» δήλωσε η κ.Μπορμπουδάκη μιλώντας στο cretapost.

«Θα παραμείνουμε στην περιοχή για όσο χρειαστεί, για όσο υπάρχει προσέλευση του κόσμου. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλα τα τεστ που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πάνω από 100, είναι όλα αρνητικά»

Ο νέος γύρος τεστ γίνεται από τη κινητή μονάδα (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ του Ν. Λασιθίου με επικεφαλής την κ. Αθηνά Καρπούζη, σε συνεργασία με το Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας.

Από το πρωί στο Παλαίκαστρο βρίσκεται και η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, καθώς και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού.

Τη διαδικασία υποστηρίζουν η πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου, Καταξάκη Βασιλεία και η νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων του Γ.Ν.- Κ.Υ. Σητείας, Μουστάκη Μαρία.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ειδικοί περιορισμοί στο Παλαίκαστρο Σητείας παρατείνονται τελικά μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση