HomeHL-9Επιμένει το τσουχτερό κρύο στην Κρήτη

Επιμένει το τσουχτερό κρύο στην Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο- Ασθενείς χιονοτπώσεις στα ορεινά - ημιορεινά της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελαφρά βελτιωμένος θα είναι καιρός στα ηπειρωτικά, ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, που στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Σε περιοχές της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας θα είναι κατά τόπους ολικός σύμφωνα με την ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα στις Σποράδες. Πιθανές τοπικές βροχές αναμένονται στα βόρεια της Κρήτης τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση στα βόρεια από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

 

O καιρός στην Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και κυρίως στα ορεινά – ημιορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοτπώσεις αναμένονται για σήμερα στην Κρήτη. Πιθανοί τοπικοί όμβροι στα βόρεια της Κρήτης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση