HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 17 Ιανουαρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στην εθν.οδ.Ηρακλείου – Μοιρών από τη διακλάδωση προς ΠΑΓΝΗ μέχρι το χωριό Σίβα Στις περιοχές Γιοφυράκια, Λειβάδα Βουτών,Γούρνες Τεμένους,βίλας Λεμπιδάκη και ξηραντηρίου Κατεχάκη στα Καλέσσα, Αθάνατοι, Βούτες, Πετροκέφαλο,Σταυράκια, Σταυρακιανή Καμάρα, Σίβα και Δαφνές .Στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, του Μεσογειακού κέντρου Αιμοκάθαρσης στα Καλέσσα, της επιχείρησης αρτοποιείας Τσατσάκη καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη βιομηχανική περιοχή, στην οδό Α, στην περιοχή της επιχείρησης Καράτζη Α.Ε.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καμηλάρι, στην περιοχή του φωτοβολταϊκου πάρκου Δήμητρα και της υπο ανέγερση οικίας Ζαχαράκη Γεω.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο στο χωριό Πύργος, στις περιοχές του s.m.Σφακιανάκη, του καταστήματος ΟΤΕ και στην περιοχή του πρώην Δημαρχείου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Πύργος, τμήμα της αγοράς του Πύργου και στις περιοχές της γέφυρας Δελάκη και της επιχείρησης ζωοτροφών Φιλιππάκη.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Πύργος, στις περιοχές του s.m.Σφακιανάκη, του καταστήματος ΟΤΕ και στην περιοχή του πρώην Δημαρχείου.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου:

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένον των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στις περιοχές της εισόδου του Τυμπακίου, του πρωην ελαιουργείου Δρετάκη, του s.m.Χαλκιαδάκη, του αρδευτικού Μυλολιδάκη και των γεωτρήσεων Α1, Α2 Μεσσαράς.

Από τις 3 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένον των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο στο χωριό Βουρβουλίτης και στην Ι.Μ.Παναγίας Αλμυρής.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στη μέση του χωριού, μετά τις καφετέριες, και στην περιοχή Καμπιθιανή καμάρα.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Βενεράτο, Κεράσια και Αυγενική.Στις εγκαταστάσεις του φούρνου Δαμιανάκη, στην Ι.Μ.Παλλιανής, στις κεραίες κιν.τηλεφωνίας στην Αυγενική και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση