HomeΚΡΗΤΗΑντικατάσταση χλοοτάπητα στα γήπεδα Μοχού και Χερσονήσου

Αντικατάσταση χλοοτάπητα στα γήπεδα Μοχού και Χερσονήσου

«Πράσινο φως» κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «πράσινο φως» για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου δόθηκε χθες στη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκου δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει τη σχετική χρηματοδότηση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι κκ Νίκος Συριγωνάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας Χερσονήσου και οι πρόεδροι των ομάδων ποδοσφαίρου Μοχού, Στυλιανός Λαδουκάκης και Ολυμπιακού Χερσονήσου, Γεώργιος Φασουλάς.

«Η δημοτική αρχή προσπαθεί με συντονισμένες ενέργειες να καλύψει διαχρονικά ζητήματα επάρκειας και ορθής λειτουργίας αθλητικών χώρων. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξή του και στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών. Οι ανάγκες των αθλούμενων και των αθλητικών συλλόγων μας ενδιαφέρουν και παραμένουν στις προτεραιότητές μας, γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε εικόνα και σε αυτόν τον τομέα. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες για την ουσιαστική αναβάθμιση και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις δημοτικές ενότητες,» ανέφερε ο κ. Σέγκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση