HomeΣΠΟΡΕπίσημο: Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Όντεντ Κάτας

Επίσημο: Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Όντεντ Κάτας

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και πλέον ξεκινά άμεσα δουλειά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Όντετ Κάτας ανέλαβε και επίσημα τα ηνία του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον έμπειρο τεχνικό για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σήμερα, Πέμπτη. Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Όντετ Κάτας, που αντικαθιστά και επίσημα τον Γιώργο Βόβορα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

To deal των δύο πλευρών έχει ισχύ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ ανακοινώθηκε επίσης πως ο Κάτας θα έχει στο πλευρό του, σε ρόλο άμεσου συνεργάτη, τον Λιόρ Λούμπιν.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και πλέον ξεκινά άμεσα δουλειά, αφού θα κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, για την 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Όντεντ Κάτας για τη θέση του πρώτου προπονητή για 1,5 χρόνο. Στο τεχνικό επιτελείο σε ρόλο άμεσου συνεργάτη του προστίθεται και ο Ισραηλινός τεχνικός Λιόρ Λούμπιν.

Ο Όντεντ Κάτας γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1974 και έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως παίκτης, το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του πορεία.

Μάλιστα, ολοκλήρωσε την «λαμπρή» αθλητική του καριέρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση της Euroleague του 2000 στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα κέρδισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας.

Δυστυχώς, όμως, ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι τον υποχρέωσε να κρεμάσει πρόωρα τα μπασκετικά του παπούτσια (2001) και να ασχοληθεί με την προπονητική».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση