HomeHL-SportsΗ «U23» του ΟΦΗ που έπαιξε στο Περιστέρι

Η «U23» του ΟΦΗ που έπαιξε στο Περιστέρι

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν στο Περιστέρι με 5 Ελληνες παίκτες κάτω των 23 ετών που έγιναν πρόσφατα κάτοικοι Ηρακλείου και στο «Γεντί Κουλέ» διαθέτουν την υπομονή να στηρίξουν το «εγχείρημά» τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Υπάρχει περίπτωση να παίξεις ένα ματς που έληξε  0-0 και να θεωρείς πως έχεις κερδίσει; Αφαιρετικά η απάντηση είναι καταφατική και πάνω-κάτω κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον OΦΗ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέριου.
Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν στο «Γεντί Κουλέ» να στηρίξουν ένα project, καθώς έριξαν αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας και στράφηκαν μεταγραφικά σε νεαρούς Ελληνες.
Αυτό σημαίνει πως μπορούν να δημιουργήσουν έναν «κορμό» για την επόμενη ημέρα, να έχουν παίκτες με μεταπωλητική αξία (κακά τα ψέμματα στην μπάλα υπάρχει και ο όρος «πωλήσεις») και να στηρίξουν το εγχώριο στοιχείο τους.
Ετσι στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής η ομάδα ξεκίνησε με 5 «δικά μας» παιδιά κάτω των 23 ετών που πριν από μερικούς μήνες κάτοικοι Ηρακλείου.
Πιο συγκεκριμένα όλη τη δεξιά πλευρά πήρε τότε ο Αμπντούλ Ουές που είναι 22 ετών και 6 μηνών, ο οποίος και αποκτήθηκε από τον Πλατανιά. Στην αριστερή βρίσκονταν ο  Οδυσσέας Λυμπεράκης των 22 ετών και 7 μηνών που ήταν πέρσι στον Πανιώνιο, ενώ στην τριάδα των στόπερ είχαν τον
Απόστολο Διαμαντή των 20 ετών 7 μηνών, που πέρσι ήταν στον Βόλο δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Με το ίδιο καθεστώς ήταν συμπαίκτης στο Πανθεσσαλικό με τον Κώστα Μπαλογιάννη (21 ετών, 11 μηνών) που ήταν το «8άρι» του στο Περιστέρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης είδαμε τον
Φροίξο Γρίβα (20 ετών, 3 μηνών), που μαζί με τον Λυμπεράκη ήταν κάτοικος Πλατείας.
Το παραπάνω εγχείρημα χρειάζεται χρόνο για να ευοδωθεί και από το Ηράκλειο φαίνεται πως διαθέτουν την υπομονή που απαιτείται.  Για αυτό και μπορούν να ισχυριστούν πως από τον συγκεκριμένο αγώνα πήραν πολλά περισσότερα από έναν μόνο βαθμό.
Η «U23» του ΟΦΗ που έπαιξε στο Περιστέρι 
Διαφήμιση
Διαφήμιση