HomeHL-TOPΣοκαριστικό τροχαίο στις Moιρες: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας της Ολγας και παππούς της Στέλλας

Σοκαριστικό τροχαίο στις Moιρες: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας της Ολγας και παππούς της Στέλλας

Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής σε μητέρα και κόρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει ο πατέρας της 37χρονης Όλγας και παππούς της 3χχρονης Στέλλας για το σοκαριστικό τροχαίο που έκοψε σε δευτερόλεπτα το νήμα της ζωής μητέρας και κόρης.

Ο πόνος ανείπωτος ενώ οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές δίνουν ακόμα πιο τραγική διάσταση στην οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο, στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε η 37χρονη αστυνομικός, και η 3 ετών κορούλα της, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο.

troxaio-mesara-lionakis-2

Δεν έτρεχε το παιδί μου

«Το παιδί μου γύριζε από ένα σχολείο, όταν έγινε το κακό. Δεν ήμουν εγώ εκεί. Δεν έτρεχε το παιδί μου. Από την Τροχαία μου είπαν ότι έτρεχε αυτός. Δεν πρόλαβε το παιδί μου να περάσει. Απρόσεχτος αυτός (ο οδηγός)…

Πήγαμε στο σημείο του τροχαίου και είδαμε διαλυμένο το παιδί και την κόρη μου. Ήταν μαζεμένα άτομα γύρω από το αυτοκίνητο. Βοηθήσαν, ο άλλος γαμπρός μου και ένα άτομο ακόμη, σπάσαμε την πόρτα, αλλά δυστυχώς το μοιραίο είχε γίνει», είπε μιλώντας στο Star tv ο τραγικός πατέρας της Όλγας και παππούς της μικρής Στέλλας.

astyn-750x375

«Τρέχουν με 150 χλμ ο καθένας και όποιον πάρει ο χάρος»

Όπως είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη, οι εργάτες που διαμένουν στην περιοχή τρέχουν πολύ για να προλάβουν τις εργασίες τους, και πολλές φορές, όπως είπε, δε λογαριάζουν κανέναν. «Τρέχουν με 150 χλμ ο καθένας και όποιον πάρει ο χάρος»…

troxaio-moires-nekres-mana-kai-korh2

Ο κουνιάδος της 37χρονης ενημέρωσε τον άνδρα της για το θάνατο της γυναίκας και της κόρης του

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο κουνιάδος της 37χρονης, γιατρός στο επάγγελμα, δήλωσε πως ‘ήταν εκείνος που ανέλαβε τον άχαρο ρόλο να επικοινώνησε με τον σύζυγο της Όλγας και τον ενημέρωσε για το τραγικό τέλος των μελών της οικογένειας του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο σύζυγος της Όλγας και πατέρας της μικρής Στέλλας, που είναι και αυτός αστυνομικός, ήταν σε ανοιχτή ακρόαση όταν συνέβη το φρικτό τροχαίο δυστύχημα.

Ήταν αυτός που πρώτος επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού και ενημέρωσε για το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή της συζύγου του και της κόρης του.

Στο επίκεντρο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο

Το όχημα στο οποίο επέβαινε η 37χρονη αστυνομικός, και η 3 ετών κορούλα της, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική έσπευσαν στην περιοχή του ατυχήματος. Οι διασώστες δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν καμία βοήθεια στην μητέρα και την κόρη της καθώς ήδη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Την ίδια ώρα, άνδρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε πλύση του οδοστρώματος.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου στα χέρια της οποίας βρίσκεται το βίντεο που δείχνει την πορεία του αυτοκινήτου της άτυχης Όλγας τη στιγμή της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός οδηγός και ο Πακιστανός συνοδηγός, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα ενώ φαίνεται πως δεν ήταν μεθυσμένοι.

Μάλιστα υποβλήθηκαν σε εξέταση αίματος στο Βενιζέλειο, που εφημέρευε τη Δευτέρα ενώ τα δείγματα έχουν σταλεί για ανάλυση στην Τοξικολογική του ΠαΓΝΗ.

troxaio-moires-nekres-mana-kai-korh3

«Επιτέλους σταματήστε στο STOP! Και ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι προτεραιότητα σε κάθε διασταύρωση ανακόψετε ταχύτητα και ελέγξτε», αναφέρει την ίδια στιγμή σε ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, κάνοντας έκκληση για σωστότερη οδηγική συμπεριφορά.

troxaio-mesara

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη 37χρονη ήταν αστυνομικός στο Α.Τ. Πύργου ενώ ο σύζυγός της υπηρετεί στα ΤΑΕ Μεσαράς αλλά βρίσκεται με απόσπαση στην Κω.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη και στην κόρη της Στέλλα, λένε σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 16.30 μ.μ ενώ οι σοροί της Όλγας και της κόρης της Στέλλας, βρίσκονταν προηγουμένως στην κατοικία τους.

(φωτογραφίες: apopsilive.gr)

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση