HomeHL-9Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε για την επίθεση σε 59χρονη ενώ περπατούσε

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε για την επίθεση σε 59χρονη ενώ περπατούσε

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 56χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για την επίθεση σε μια γυναίκα ενώ περπατούσε στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο φράγμα Αποσελέμη, ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο 58χρονος Ρουμάνος απολογήθηκε για την επίθεση στην γυναίκα ισχυριζόμενος ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήθελε να της κάνει κακό.

Συγκλονιστική η περιγραφή της 59χρονης Ηρακλειώτισσας

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η περιγραφή της 59χρονης Ηρακλειώτισσας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην παραλίμνια διαδρομή του φράγματος Αποσελέμη.

Τη μία στιγμή απολάμβανε τον ήλιο, τον καθαρό αέρα και τη γαλήνη του τοπίου και την άλλη πάλευε με όλες τις δυνάμεις για να γλιτώσει από τα χέρια του άνδρα που την χτυπούσε για να τη βιάσει, όπως προκύπτει από τη δικογραφία και τα όσα καταθέτει η παθούσα.

Η 59χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι λόγω του τραυματισμού που της προκάλεσε ο κατηγορούμενος.

Το χρονικό της επίθεσης

Tο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου όταν μια 59χρονη γυναίκα πήγε για μεσημεριανή βόλτα σε περιοχή κοντά στο φράγμα Αποσελέμη.

Κάποια στιγμή ο 58χρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί στο χέρι. Αφού κατάφερε να ξεφύγει η 59χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί έχοντας την περιγραφή του από το θύμα, αναζήτησαν στοιχεία από τη γύρω περιοχή και κατάφεραν να φτάσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην ταυτότητα του.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των Γουβών και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση