HomeHL-9Κατασκεύασαν ειδική ράμπα για τον σκύλο τους για να μπορεί να ανεβαίνει στο κρεβάτι

Κατασκεύασαν ειδική ράμπα για τον σκύλο τους για να μπορεί να ανεβαίνει στο κρεβάτι

Από τα γεράματα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τίγρης ήταν ένας αδεσποτούλης που η ιδιοκτήτρια του τον βρήκε σε δρόμο του Ηρακλείου πριν από 13 χρόνια. Αν και ήταν σε άθλια κατάσταση, η Τίγρης με την φροντίδα της Μαριλής Ουστομανωλάκη έγινε ένα υπέροχο σκυλί, στοργικό και υγιέστατο και τώρα, 13 χρόνια μετά αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από τα γεράματα.

Η αγαπημένη της θέση στο κρεβάτι κοντά στα αφεντικά της αλλά και στον καναπέ του σαλονιού, ήταν μία επίπονη διαδικασία για την λατρεμένο τους σκυλίτσα και αποφάσισαν να την βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Παράγγειλαν σε ένα ξυλουργό και τους κατασκεύασε μία ειδική ράμπα ώστε η Τίγρης να μπορεί να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από το κρεβάτι και τον καναπέ όποτε εκείνη θέλει.


«Δεν μπορούσαμε να την βλέπαμε να ταλαιπωρείται», δήλωσε η Μαριλή Ουστομανωλάκη στο cretapost. «13 χρόνια είναι κοντά μας και μας έχει δώσει απεριόριστη αγάπη. Έπρεπε να την βοηθήσουμε για να μπορεί να ανεβαίνει όποτε θέλει στον καναπέ ή στο κρεβάτι και σκεφτήκαμε αυτή τη λύση, η οποία όπως φαίνεται την εξυπηρετεί».

1

Διαφήμιση
Διαφήμιση