HomeHL-9Νέα προθεσμία για τον 58χρονο που επιτέθηκε σε γυναίκα

Νέα προθεσμία για τον 58χρονο που επιτέθηκε σε γυναίκα

Φέρει ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο 58χρονος άνδρας προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση σε γυναίκα την ώρα που περπατούσε σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο φράγμα Αποσελέμη, ανήμερα των Θεοφανείων.

Στον 58χρονο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού ωστόσο επειδή είναι από την Ρουμανία ήταν απαραίτητη η παρουσία διερμηνέα γι’ αυτόν τον λόγο πήρε νέα αναβολή και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου όταν μια 59χρονη γυναίκα πήγε για μεσημεριανή βόλτα σε περιοχή κοντά στο φράγμα Αποσελέμη.

Κάποια στιγμή ο 58χρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί στο χέρι. Αφού κατάφερε να ξεφύγει η 59χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί έχοντας την περιγραφή του από το θύμα, αναζήτησαν στοιχεία από τη γύρω περιοχή και κατάφεραν να φτάσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην ταυτότητα του.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των Γουβών και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση