HomeHL-9Πατέρας 17χρονης: «Μάγια σ’ αγαπάμε και σε περιμένουμε σπίτι»

Πατέρας 17χρονης: «Μάγια σ’ αγαπάμε και σε περιμένουμε σπίτι»

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγιας, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου.

Μάλιστα, μιλώντας στο cretapost, ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τους φόβους του ότι η 17χρονη ίσως έφυγε με έναν άνδρα, 20 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνην τονίζοντας όμως ότι το σπίτι της είναι με την οικογένειά της και την περιμένει να επιστρέψει γρήγορα κοντά της.

magia-pateras

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στo star, επανέλαβε πως η Μάγια είναι ένα ευαίσθητο άτομο με καλλιτεχνική φύση ενώ περιέγραψε και τα όσα γνωρίζει εκείνος για την σχέση της 17χρονης με τον μεγαλύτερο άνδρα.

«Πέρυσι τον Φεβρουάριο γνώρισε στο κέντρο του Ηρακλείου έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της που ζούσε μία μποέμ ζωή. Η Μάγια επηρεάστηκε από τη ζωή αυτού του ανθρώπου. Θεωρώ ότι τον ερωτεύτηκε. Δεν ξέρω εκείνος τι αισθήματα έχει για την Μάγια. Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε και τελικά τους χώρισε η καραντίνα. Το καλοκαίρι άρχισαν να επικοινωνούν ξανά. Έπειτα χάθηκαν τα ίχνη του. Εμφανίστηκε πριν ένα μήνα και φαίνται να είχαν μία κρυφή επικοινωνία και ξαφνικά ο άνθρωπος αυτός από εκεί που έμενε εξαφανίστηκε, πήρε τα πράγματά του κι έφυγε. Άρα κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται αυτός ο κύριος που απ’ όσο ξέρουμε δεν έχει κινητό τηλέφωνο. Η Μάγια ταυτόχρονα εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παπαδόπουλος ενώ παράλληλα απεύθυνε νέα έκκληση προς την κόρη του.

«Μάγια θα ήθελα να σου πω ότι σ’ αγαπάμε πολύ περισσότερο απ’ ότι φαντάζεσαι. Είμαστε έτοιμοι εδώ ο μπαμπάς, η μαμά, ο αδερφός και οι γατούλες σε περιμένουν. Εδώ είναι το σπίτι σου και σε περιμένουμε. Είμαστε έτοιμη να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι να τα συζητήσουμε  εκ νέου», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, οι εκπαιδευτικοί του 7ου Λυκείου Ηρακλείου όπου φοιτούσε η 17χρονη Μάγια εξέδωσαν μία συγκινητική ανακοίνωση.

magia

Το χρονικό της… εξαφάνισης

Όπως έχει γράψει το cretapost, η 17χρονη Μάγια έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Πέμπτης για να επισκεφτεί κάποιο γιατρό και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της αλλά ούτε και με κάποιο άλλο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το σήμα από το κινητό της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε ενεργοποιημένο στο Ηράκλειο, στις 17.55 το απόγευμα της Πέμπτης και έκτοτε είναι κλειστό.

magia_eksafanish_smile_0801_1-1536x807

Έχει Ύψος 1,65 είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οι συγγενείς της 17χρονης εκτιμούν ότι η Μάγια βρίσκεται στην Κρήτη καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 είναι δύσκολο να ταξιδέψει.

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον πατέρας της, Γιώργο Παπαδόπουλο στο 6940990404 ή στην Άμεση Δράση (100).

Διαφήμιση
Διαφήμιση