HomeHL-SportsΈμεινε όρθιος με 10 στο Περιστέρι ο ΟΦΗ

Έμεινε όρθιος με 10 στο Περιστέρι ο ΟΦΗ

Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, σε ένα χορταστικό παιχνίδι που καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς, μεταξύ του Aτρόμητου και του ΟΦΗ στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής , για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Κρητικούς να αγωνίζονται με δέκα από το 52′, λόγω της αποβολής του Μεγιάδο.

Ατρόμητος και ΟΦΗ, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο , με στόχο να δημιουργήσουν από το πρώτο λεπτό και να μεταφέρουν κίνδυνο η μια ομάδα στην περιοχή της άλλης.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις και μάλιστα είχαν αμφότερες και ένα ακυρωθέν γκολ, μετά από χρήση VAR στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο 10’, όταν ο Ουές έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Γρίβας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Μανδά.

Το σύνολο του υπηρεσιακού προπονητή Μανού Ερβάς (ο Νταμίρ Κάναντι είδε το παιχνίδι από την εξέδρα καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) παρά την διάθεση του να τρέξει και να δημιουργήσει, σπατάλησε την πρώτη του καλή στιγμή στο 29’.

Ο Μουνίθ πέρασε με μία ωραία βαθιά μπαλιά στον Μανούσο, ο Βάτερμαν βγήκε και δυσκόλεψε τον επιθετικό του Ατρόμητου, ο οποίος αστόχησε.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Γρίβας πέρασε με υπέροχο τρόπο τον Μανδά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Σωστή ήταν η υπόδειξη όπως επικύρωσε το VAR.

Το παιχνίδι που είχε έναν χαμηλό ρυθμό μέχρι το 28’, άλλαξε εικόνα και ταχύτητα και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω.

Ο ΟΦΗ ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του, χάνοντας στα τελευταία επτά λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα.

Στο 40’ από μπαλιά του Στάρτζεον, ο Ουές έφυγε μόνος του απέναντι στον Μανδά, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 45’+2’ από το κόρνερ του Μπαλογιάννη κι άστοχη έξοδο του Μανδά, ο Διαμαντής έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Αυτές ήταν μάλιστα και οι πιο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι μπήκαν κεφάτοι οι Κρητικοί, στο 52’ ο Μεγιάδο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Η γρήγορη αποβολή του Μεγιάδο επαίξε ρόλο καθώς άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς.

Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να είναι το ίδιο επιθετικός σε σχέση με το καλό πρώτο μέρος και αναγκαστικά έμεινε πιο πίσω και προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος παρότι είχε το αριθμητικό του πλεονέκτημα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς δημιούργησε λιγότερες κλασικές ευκαιρίες απ’ όσες είχε στο πρώτο μέρος.

Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Σίμου, στη εκπνοή του αγώνα θα μπορούσε να κλέψει την νίκη με τον Νέιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Μανδά, από πλεονεκτική θέση.

Έτσι, το 0-0 να παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος του συνδέσμου Δυτ. Αττικής με βοηθούς τους Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής), Νατσιόπουλο (Μακεδονίας). 4ος ήταν ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου), και VAR ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Λυμπεράκης 3’, Μεγιάδο 16’, Νάτσος 21’, Τομάσεβιτς 63’, Σαρδινέρο 87’, Μανούσος 90+1’

Κόκκινη: Mεγιάδο 52’

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μανού Ερβάς): Μανδάς, Τομάσεβιτς (77’ Μάτιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Χαρίσης (77’ Σάλομον), Νάτσος (77’ Κωτσόπουλος), Νταβιώτης (63’ Κιβρακίδης), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς (46’ Βούρος), Ουές, Νέιρα, Μεγιάδο, Λυμπεράκης (71’ Κοροβέσης), Μπαλογιάννης (46’ Στάικος), Στάρτζεον (84’ Τσιλιανίδης), Γρίβας (70’ Σαρδινέρο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση