HomeHL1-CultureNetflix: Αυτά είναι τα 17 δημοφιλέστερα προγράμματα για το 2020

Netflix: Αυτά είναι τα 17 δημοφιλέστερα προγράμματα για το 2020

Δεν φαντάζεστε ποια σειρά έπιασε κορυφή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας χρόνος με πολύ… χρόνο μέσα στο σπίτι ελέω κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα το Netflix να σπάσει όλα τα ρεκόρ θεάσεων στην ψηφιακή του πλατφόρμα.

Τους μήνες που πέρασαν δεκάδες νέες σειρές έκαναν πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix, άλλες κεντρίζοντας το ενδιαφέροντ ων τηλεθεατών και άλλες περνώντας κάπως πιο αδιάφορες. Παρακάτω θα δείτε τις 17 δημοφιλέστερες σειρές, τηλεπαιχνίδια και ριάλιτι που προβλήθηκαν τον τελευταίο χρόνο (και κάτι) στην πλατφόρμα.

  1. The Crown (σεζόν 3) – 21 εκατομμύρια

Η σύγχρονη ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας εισήλθε στην πιο σκοτεινή πτυχή της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η τέταρτη σεζόν του The Crown αποτύπωσε την περίοδο της γνωριμίας του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και όλα όσα ακολούθησαν ώσπου η τελευταία να γίνει η αγαπημένη του βρετανικού λαού.

  1. Ozark (σεζόν 3) – 29 εκατομμύρια νοικοκυριά

Ένας οικονομικός σύμβουλος παίρνει την οικογένειά του από το Σικάγο στα Όζαρκ του Μιζούρι, για να ξεπλύνει 500 εκ. δολάρια σε πέντε χρόνια για έναν έμπορο ναρκωτικών. Μια σειρά που κάθε άλλο παρά οικογενειακή δεν αποδεικνύεται, φαίνεται πως κέρδισε την προτίμηση των συνδρομητών του Netflix και για την τρίτη σεζόν.

  1. Love is blind – 30 εκατομμύρια νοικοκυριά

Το εγχείρημα του Netflix να λανσάρει εκπομπές ριάλιτι στην πλατφόρμα αποδεικνύεται επιτυχημένο, όπως θα παρατηρήσετε και σε υψηλότερες θέσεις της λίστας. Το Love Is Blind (ο έρωτας είναι τυφλός) είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει ο τίτλος του. Μια σειρά από ανθρώπους, θα ξεκινήσουν να γνωρίζονται, να ανταλλάσουν σκέψεις και προσωπικές ιστορίες χωρίς να έχουν δει το δυνητικό έτερον ήμισύ τους.

  1. Μεγαλώνοντας τον Ντιόν -32 εκατομμύρια νοικοκυριά

Μια χήρα προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από τις νέες υπερδυνάμεις του μικρού της γιου, θέλοντας όμως να κρατήσει το εκπληκτικό του χάρισμα μυστικό. Η σειρά αποτελεί μια ακόμη από εκείνες του Netflix που ξεπηδούν από τις σελίδες κόμικ, μια πρακτική που έχει επίσης αποδώσει τα μάλλα για την ψηφιακή πλατφόρμα.

  1. Floor is lava (τηλεπαιχνίδι) – 37 εκατομμύρια νοικοκυριά

To Floor Is Lava είναι το μοναδικό τηλεπαιχνίδι στη λίστα με τα δημοφιλέστερα προγράμματα του Netflix το τελευταίο διάστημα. Κάθε ομάδα προσπαθεί να περάσει από απίστευτα εμπόδια, με μοναδικό στόχο να μην πέσει στην «καυτή λάβα».

  1. Lucifer (σεζόν 5) – 38 εκατομμύρια νοικοκυριά

Το Netflix λατρεύει να διασώζει σειρές που κινδυνεύουν να χαθούν στα άδυτα συμβατικών τηλεοπτικών σταθμών (όταν δεν κόβει χωρίς έλεος βέβαια δικές του). Μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις αποτελεί η σειρά Lucifer, όπου ο ίδιος ο διάβολος κατάφερε με τη βοήθεια των θαυμαστών της σειράς να σώσει το πρόγραμμα από το Fox και να το μεταφέρει στην πλατφόρμα. Και έπεται συνέχεια…

  1. Space Force – 40 εκατομμύρια νοικοκυριά

Η κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Στιβ Καρέλ και Τζον Μάλκοβιτς έκανε ντεμπούτο της στις 29 Μαΐου και φαίνεται πως προσέλκυσε το κοινό του Netflix. Η υπόθεση: Ενας πτέραρχος συνεργάζεται απρόθυμα με έναν εκκεντρικό επιστήμονα για να προετοιμάσουν για «απογείωση» τη νεότερη υπηρεσία του στρατού των ΗΠΑ, τη Διαστημική Δύναμη.

  1. Never Have I Ever – 40 εκατομμύρια νοικοκυριά

Κορίτσι με ινδικές καταβολές επιθυμεί διακαώς να ζήσει το τέλος της εφηβείας του στο έπακρο. Μια ακόμη εφηβική σειρά του Netflix (έχουν προηγηθεί το Sexual Education, 13 λόγοι γιατί κα.) που κατορθώνει να διαπεράσει τα νεανικά κοινά της πλατφόρμας. Αν θέλετε τη γνώμη μας, πρόκειται για ό, τι πιο επιφανειακό έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

  1. The Umbrella Academy (σεζόν 2) – 43 εκατομμύρια νοικοκυριά

Η δεύτερη σεζόν των πιο αλλόκοτων υπερηρώων έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στο παρελθόν, στην περίοδο πριν τη δολοφονία του Τζον Κένεντι. Η σειρά που ξεπήδησε επίσης από σελίδες κόμικ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μπήκε στις δέκα πιο δημοφιλείς του Netflix τον τελευταίο χρόνο.

  1. Ratched – 48 εκατομμύρια νοικοκυριά

Aν το όνομα Ράτσεντ σας θυμίζει κάτι, πράγματι, πρόκειται για το μυθιστορηματικό πρόσωπο που καταδυνάστευε το άσυλο στην κλασική πλέον ταινία «Στη φωλιά του κούκου», όπου έλαμψε το άστρο του Τζακ Νίκολσον.

Η σειρά του Netflix επιχειρεί να παρουσιάσει την ιστορία πίσω από τον θρύλο, τα γεγονότα που οδήγησαν τη νοσοκόμα στα επίπεδα μοχθηροσύνης, όπως την γνώρισε το κινηματογραφικό και μυθιστορηματικό κοινό στο κλασικό βιβλίο που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με πρωτοβουλία του Μάικλ Ντάγκλας (ως παραγωγού).

  1. Too Hot to Handle (ριάλιτι) – 51 εκατομμύρια νοικοκυριά

Ένα ακόμη ριάλιτι κατάφερε να προσεγγίσει εκατομμύρια συνδρομητές στο Netflix. Το Too Hot To Handle «έκλεισε» 20 καλλονούς και καλλονές σε ένα σπίτι, με μόνη προϋπόθεση να μην έρθουν περισσότερο κοντά από όσο… πρέπει.

  1. Εσύ (YOU) – 54 εκατομμύρια νοικοκυριά

Ένας επικίνδυνα γοητευτικός και εμμονικός νεαρός φτάνει στα άκρα για να μπει στις ζωές των ανθρώπων που του κινούν το ενδιαφέρον. Ως που μπορεί να φτάσει για να κατακτήσει την γυναίκα που πιστεύει πως είναι ο έρωτας της ζωής του;

  1. Το Γκαμπί της βασίλισσας – 62 εκατομμύρια νοικοκυριά

Η σειρά φαινόμενο του περασμένου φθινοπώρου δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Η ιστορία της έφηβης που αναδεικνύεται σε φαινόμενο στους αγώνες σκάκι, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στους συνδρομητές του Netflix και κίνησε και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων για το αρχαιότερο επιτραπέζιο παιχνίδι.

  1. Bridgerton – 63 εκατομμύρια νοικοκυριά

Το ερωτικά δράμα εποχής έκανε πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με το Netflix έσπασε όλα τα ρεκόρ θέασης στην πλατφόρμα. Οι περιπέτειες της οικογένειας Bridgerton, κάπου στην Αγγλία του 18ου αιώνα, μπλέκονται με μια σειρά που θυμίζει έντονα Gossip Girl εποχής.

  1. Tiger King – 64 εκατομμύρια νοικοκυριά

Μια σειρά με αλλόκοτο σενάριο κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων του Netflix. Ο ιδιοκτήτης ενός ζωολογικού κήπου βγαίνει εκτός ελέγχου. Δίπλα του μια σειρά εκκεντρικών χαρακτήρων όπως δολοφόνοι, με φόντο τον υπόκοσμο των εκτροφέων αιλουροειδών.

  1. La Casa De Papel (4η Σεζόν) – 65 εκατομμύρια νοικοκυριά

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα. Η επιρροή του La Casa De Papel που αναγέννησε μια ολόκληρη βιομηχανία στην Ισπανία αποδεικνύεται περίτρανα από τα στοιχεία θέασης του Netflix. Η μεγαλοπρεπής ληστεία, στην τέταρτη μάλιστα σεζόν της, προσέλκυσε εκατομμύρια συνδρομητές και άγγιξε την κορυφή τον περασμένο Μάρτιο που κυκλοφόρησε.

  1. The Witcher – 76 εκατομμύρια νοικοκυριά

Ένα φανταστικός κόσμος στα πρότυπα του Game Of Thrones και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο αγνώριστος, μα πάντα σαγηνευτικός Χένρι Καβίλ και πολλά, πολλά οπτικά εφέ έκαναν το θαύμα τους.

Το The Witcher έσπασε όλα τα ρεκόρ και βρέθηκε με διαφορά πρώτο από κάθε άλλο πρόγραμμα του Netflix τον τελευταίο χρόνο, με 76 εκατομμύρια θεάσεις. Λογικό είναι να αναμένουμε πολλά ακόμη από τη σειρά αυτή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση