HomeHL-9Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγια

Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγια

Κόλλησε αφίσες στο κέντρο του Ηρακλείου ο πατέρας της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο για τον εντοπισμό της 17χρονης Μάγια που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από το κέντρο του Ηρακλείου.

Η οικογένεια της ανήλικης έχει εντείνει κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό της καθώς χθες ο πατέρας της κόλησε αφίσες με τα στοιχεία της 17χρονης στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Όπως έχει γράψει το cretapost, η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της Πέμπτης για να επισκεφτεί κάποιο γιατρό και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της αλλά ούτε και με κάποιο άλλο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο.

Ο πατέρας της Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στο cretapost, εξέφρασε τους φόβους του ότι η κόρη του μπορεί να έφυγε με έναν αλλοδαπό 20 χρόνια μεγαλύτερο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το σήμα από το κινητό της νεαρής κοπέλας εντοπίστηκε ενεργοποιημένο στο Ηράκλειο, στις 17.55 το απόγευμα της Πέμπτης και έκτοτε είναι κλειστό.

magia_eksafanish_smile_0801_1-1536x807

Έχει Ύψος 1,65 είναι εύσωμη, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οι συγγενείς της 17χρονης εκτιμούν ότι η Μάγια βρίσκεται στην Κρήτη καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 είναι δύσκολο να ταξιδέψει.

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον πατέρας της, Γιώργο Παπαδόπουλο στο 6940990404 ή στην Άμεση Δράση (100)

Διαφήμιση
Διαφήμιση