HomeHL-9Με άρωμα «Κρήτης» η πλατφόρμα που λύνει τα προβλήματα με τις μεταφορικές

Με άρωμα «Κρήτης» η πλατφόρμα που λύνει τα προβλήματα με τις μεταφορικές

Το weship.gr βάζει τέλος στην... ταλαιπωρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν όσοι επιλέγουν – εν μέσω lockdown – να προχωρήσουν σε ηλεκτρονική αγορά προϊόντων.

Από την πρώτη στιγμή που έκλεισαν τα καταστήματα οι διαδικτυακές αγορές εκτοξεύθηκαν στα ύψη καθώς δέχονται καθημερινά εκατοντάδες παραγγελίες.

Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο δεν ήταν η ανταπόκριση των επιχειρήσεων στο να αποστείλουν τα προϊόντα αλλά η μεταφορά τους, από τα καταστήματα και τις αποθήκες, στα σπίτια των καταναλωτών.

Αυτό ακριβώς διαπίστωσε και μία ομάδα νέων που αποφάσισε να δημιουργήσει μία πλατφόρμα η οποία θα δίνει λύσεις στους καταναλωτές ως προς τις τιμές αλλά και την χρονική διάρκεια αποστολής δεμάτων από τις μεταφορικές.

weship-media

Η πλατφόρμα λέγεται «weship.gr» και ουσιαστικά λειτουργεί σαν το skyscanner αλλά σε επίπεδο μεταφορικών εταιριών.

«Στην διάρκεια της πρώτης καραντίνας διαπιστώσαμε πως υπήρξε μεγάλο πρόβλημα με τις μεταφορικές εταιρίες ως προς την αποστολή δεμάτων ενώ παράλληλα ο κόσμος δεν ήξερε ποια μεταφορική να επιλέξει. Βλέποντας αυτές τις ανάγκες αποφασίσαμε να φτιάξουμε το weship που με εύκολο και γρήγορο τρόπο δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να συγκρίνει τιμές κούριερ αλλά και χρόνο αποστολής των δεμάτων», επεσήμανε ο Κρητικός της ιδρυτικής ομάδος της πλατφόρμας, Γιώργος Αυγενάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνιδρυτές της πλατφόρμας είναι οι Γιώργος Ζαχαρτζής και Ευστράτιος Γιουλδάσης.

Μεγάλη ανταπόκριση

Η πλατφόρμα βρίσκεται στον… αέρα εδώ και αρκετές εβδομάδες με την ανταπόκριση να είναι ήδη τεράστια.

Μέσω της πλατφόρμας οικογένειες, φοιτητές αλλά και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να στείλουν δέματα τόσο από προϊόντα όσο και από φαγητά εντός και εκτός της Ελλάδος.

Πώς λειτουργεί το weship.gr

Με έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει το weship.gr

Πρώτο βήμα: Επίλεξε αφετερία και τερματισμό

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις την αποστολή σου με το weship είναι να επιλέξεις απο πού στέλνεις το δέμα σου και ποιός θα είναι ο προορισμός του, βάζοντας το σχετικό TK.

weship-gr

Δεύτερο βήμα: Σύγκρινε τιμές και εταιρείες

Με τα φίλτρα του weship, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και να αποφασίσεις το καλύτερο πακέτο για εσένα. Φτηνά; Γρήγορα; Με ασφάλεια; Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

select-rate-1

Τρίτο βήμα: Βάλε τα στοιχεία σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εαν απαιτείται εκτύπωσε τη φορτωτική σου, το έγγραφο δηλαδή που θα πρέπει να βάλεις πάνω στο πακέτο σου, για να το παραλάβει η courier

select-package

Τέταρτο βήμα: Στείλε το πακέτο σου

Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, η courier θα έρθει να παραλάβει το δέμα σου μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες (ανάλογα την επιλογή σου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση