HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Δημάρχου Χερσονήσου με το Διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου

Συνάντηση Δημάρχου Χερσονήσου με το Διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου

Τον συνεχάρη για τη σύλληψη επίδοξου βιαστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου, Γιώργο Μαρκογιαννάκη και τα στελέχη της αστυνομίας επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος για να τους συγχαρεί και να εκφράσει την ευαρέσκειά του για τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειές τους που οδήγησαν στη σύλληψη επίδοξου βιαστή, μετά από συμβάν το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου, στον παραλίμνιο δρόμο του φράγματος Αποσελέμη στο Αβδού.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ζήτησε να διενεργούνται στο εξής τακτικοί έλεγχοι στη συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό.

«Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συμπολιτών μας για την αποτελεσματικότητα και την άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας στην εκπλήρωση της αποστολής της, ήθελα σήμερα να ευχαριστώ προσωπικά το Διοικητή για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. και ως δημοτική αρχή δηλώνουμε απερίφραστα ακόμα μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και το σεβασμό μας στο δύσκολο έργο της, την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον τόπο. Προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της ζωής και της ιδιοκτησίας των δημοτών και των επισκεπτών μας,»
δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση