HomeHL-9Επίθεση σε γυναίκα ενώ περπατούσε: Ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού στον 58χρονο

Επίθεση σε γυναίκα ενώ περπατούσε: Ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού στον 58χρονο

Aπολογείται τη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο άνδρας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε μία γυναίκα ενώ περπατούσε στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο φράγμα Αποσελέμη, ανήμερα των Θεοφανείων.

Στον 58χρονο αλλοδαπό που πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί έχοντας την περιγραφή του από το θύμα, αναζήτησαν στοιχεία από τη γύρω περιοχή και κατάφεραν να φτάσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην ταυτότητα του.

0 58χρονος Ρουμανικής καταγωγής εντοπίστηκε στην περιοχή των Γουβών και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα του.

Ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα χτυπώντας την στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί στο χέρι. Αφού κατάφερε να ξεφύγει η 59χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. H γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση