HomeΚΡΗΤΗNέος Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός στο Κοντομαρί, του Δήμου Πλατανιά

Nέος Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός στο Κοντομαρί, του Δήμου Πλατανιά

Ο νέος βρεφονηπιακός και παιδικός σταθμός στεγάζεται σε δύο πλήρως ανακατασκευασμένα και ολοκληρωμένα κτίρια, έκτασης 200τ.μ. και 317 τ.μ. αντίστοιχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ δημιούργησε,  ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο  νέο βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό.

Ο νέος βρεφονηπιακός και παιδικός  σταθμός  στεγάζεται  σε δύο πλήρως  ανακατασκευασμένα και ολοκληρωμένα  κτίρια, έκτασης  200τ.μ. και 317 τ.μ. αντίστοιχα,  του οποίου  η άδεια λειτουργίας, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κο Ιωάννη Μαλανδράκη, το προηγούμενο διάστημα.

paidikos-stathmos

Επίσης, με ίδιους πόρους  του Δήμου, ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις, 7 ατόμων εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, αναφέρει ότι “…ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια ολικής ανακατασκευής και ολοκλήρωσης κτιρίων, προκειμένου κτίρια που ήταν σε αδράνεια, να καταστούν λειτουργικά και μάλιστα δημιουργώντας μια νέα Δομή κοινωνικής φροντίδας.

Με αυτό τον τρόπο ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των οικογενειών του Δήμου και υποβοηθούμε έμμεσα στη μείωση της υπογεννητικότητας. Επίσης  δημιουργείται άλλη μια Δομή παιδικού σταθμού ,  ενώ για πρώτη φορά και τμήμα για βρέφη...”

paidikoi-stathmoi

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, αναφέρει ότι “…ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το  ΝΠΔΔ δημιούργησε βρεφικό  και παιδικό τμήμα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες  της ΔΕ Πλατανιά, ενώ  όλες οι Δημοτικές Ενότητες  έχουν πλέον Δημοτικό  Παιδικό Σταθμό στην Περιφέρεια τους …”

paidikoi

Δεδομένης της έκτακτης κατάστασης περί αναστολής λειτουργίας και των Παιδικών Σταθμών, το προηγούμενο διάστημα,  ο νέος Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός Κοντομαρίου, ξεκινά  τη λειτουργία του  την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση