HomeΕΛΛΑΔΑΕξάδάκτυλος: Αντίθετος στο άνοιγμα των σχολείων

Εξάδάκτυλος: Αντίθετος στο άνοιγμα των σχολείων

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αντίθεσή του για το άνοιγμα σχολείων και καταστημάτων εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου, Αθανάσιος Εξάδάκτυλος.

Ο κ. Εξαδάχτυλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το τρίτο κύμα της πανδημίας, τονίζοντας ότι ενδέχεται να εμφανιστεί στη χώρα μας από τον Φεβρουάριο και μετά.

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, ανέφερε: «Έγινε συζήτηση, η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, ανήκω σε όσους μειοψήφησαν. Δεν συζητήσαμε το άνοιγμα των καταστημάτων. Δεν είχε συζητηθεί και η ορθή απόφαση της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων. Όλα μαζί δεν γίνονται. Θα βρεθούμε μπροστά σε κάποια διλήμματα. Δεν είναι εφικτό να είναι ανοιχτά και τα σχολεία και τα καταστήματα και παραδείγματος χάρη οι ναοί, όταν βλέπουμε το τρένο να έρχεται πάνω μας». «Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες επιλογές», επεσήμανε.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΠΟΥ, τονίζοντας: «Σήμερα έχουμε μια ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΟΥ προειδοποιεί όλη την Ευρώπη για την επίπτωση του νέου στελέχους τις επόμενες εβδομάδες», τόνισε στη συνέχεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση