HomeΕΛΛΑΔΑΚαιρίδης: Πολιτική αυτοκτονία του Τραμπ όσα έγιναν στις ΗΠΑ

Καιρίδης: Πολιτική αυτοκτονία του Τραμπ όσα έγιναν στις ΗΠΑ

«Ντροπιαστικές εικόνες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πολιτική αυτοκτονία του Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Δημήτρης Καιρίδης υπογράμμισε ότι η χθεσινή εικόνα από το Καπιτώλιο είναι ντροπιαστική για μια χώρα που υπερηφανεύεται ως αυτή με το παλαιότερο Σύνταγμα και την ισχυρότερη δημοκρατία στον κόσμο. «Η αξιοπιστία των ΗΠΑ έχει πληγωθεί», υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Η εικόνα των ΗΠΑ τραυματίστηκε με τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, που δεν έχουν προηγούμενο στην αμερικανική Ιστορία. Ηταν προβλέψιμα σε μεγάλο βαθμό, είχαν προαναγγελθεί από τον Τραμπ», τόνισε ο κ. Καιρίδης. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι θετικό το γεγονός πως από χθες το Ρεπουμπλικανικό κόμμα απομακρύνεται από τον Τραμπ.

Καιρίδης: Μεγάλη υπόθεση η εκλογή Μενέντεζ

Ο Δημήτρης Καιρίδης έκανε ειδική αναφορά στην εκλογή του Ρόμπερτ Μενέντεζ ως νέου προέδρου της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς τον τον μεγαλύτερο Αμερικανό πολιτικό πολέμιο της Τουρκίας. «Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να βοηθήσει πολύ τα ελληνικά θέματα», τόνισε ο κ. Καιρίδης.

Απαντώντας αναφορικά με τις εξελίξεις μετά την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία από τις ΗΠΑ, ο κ. Καιρίδης σημείωσε: «Ο Ερντογάν βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Ή κυρώσεις ή θα επιστρέψει τους S-400 και την επόμενη μέρα θα έχει πρόβλημα οπουδήποτε τα έχει βρει με τον Πούτιν».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση