HomeΕΛΛΑΔΑΔύο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό στη Λαμία

Δύο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό στη Λαμία

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν η επιχείρηση «Ελευθερία» φτάσει στη Λαμία και ξεκινήσει ο εμβολιασμός των πρώτων υγειονομικών, η λίστα θανάτου εξαιτίας της covid-19 δυστυχώς μεγάλωσε κι άλλο με δύο ηλικιωμένα άτομα να καταλήγουν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας.

Πρόκειται για δύο γυναίκες που νοσηλευόντουσαν για αρκετό καιρό στο Πέτρινο κτίριο με υποκείμενα νοσήματα και κατέληξαν με διαφορά λίγων ωρών ανήμερα των Θεοφανείων.

Λίγο πριν το μεσημέρι είχαμε το θάνατο μιας 85χρονης Λαμιώτισσας και αργότερα το απόγευμα κατέληξε και μία ακόμη 78χρονη. Με τους δύο αυτούς θανάτους δυστυχώς φτάσαμε τα 36 θύματα της covid-19 στη Φθιώτιδα, 17 άνδρες και 19 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 80,6 έτη.

Στις ευχάριστες ειδήσεις της ημέρας, μαζί με την έναρξη των εμβολιασμών, τα τρία νέα εξιτήρια από την κλινική, που πλέον αριθμεί 22 άτομα μαζί με τα παιδάκια και τη σύζυγο του γιατρού του Νοσοκομείου Λαμίας ο οποίος έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Πρόκειται για το χαμηλότερο νούμερο ασθενών από τις αρχές Νοεμβρίου γεγονός που καταδεικνύει τη σφοδρότητα με την οποία χτύπησε το 2ο κύμα την περιοχή της Φθιώτιδας.

lamiareport.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση