HomePost ItΒραβεύτηκαν οι πρωοτετείς φοιτητές από τον δήμο Πλατανιά

Βραβεύτηκαν οι πρωοτετείς φοιτητές από τον δήμο Πλατανιά

Σε διαδικτυακή εκδήλωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμβάρι, η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών που αποφοίτησαν από τα Λύκεια του Δήμου Πλατανιά ή κατάγονται από αυτόν και αποφοίτησαν από Λύκεια εκτός Δήμου. Η εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης,  φέτος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω της έκτακτης κατάστασης η οποία επικρατεί στη χώρα μας , εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19,  τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού.  Μεγάλος χορηγός και φέτος η ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES, η οποία προσέφερε ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’επιστροφής, σε καμπίνα, στη γραμμή ΣΟΥΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ . Ειδική βράβευση έγινε στους πέντε πρώτους σε μόρια φοιτητές , οι οποίοι θα παραλαβουν από  ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την επιτυχία τους, τόνισε:

“….Ο Δήμος μας θέλοντας  να διατηρήσει την παράδοση, η εκδήλωση αυτή να γίνεται ανήμερα των Θεοφανίων, αλλά και να επιβραβεύσει τους πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν το στόχο τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση διαδικτυακά, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του Covid 19.

Ευχαριστούμε την  ΑΝΕΚ LINES -BLUE STAR FERRIES που είναι σταθερός υποστηρικτής της εκδήλωσης, την ΟΑΚ που μας φιλοξενεί κάθε χρόνο και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και χαιρέτησαν διαδικτυακά…”

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες επίσης και απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ANEK LINES κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, ο Δ/ντης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά σε θέματα Παιδείας κ. Δαράκης Γιάννης. Επίσης, συνδεθήκαν διαδικτυακά και χαιρέτησαν την εκδήλωση οι βουλευτές Χανίων κ. Βασίλης Διγαλάκης  και κ.  Μανούσος Βολουδάκης  , ενώ χαιρετισμό απέστειλε και η Βουλευτής Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης χαιρετισμό απεύθηναν  ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής Νίκος, ο Γ.Γ του ΕΟΤ κ. Φραγκάκης Δημήτρης, ο Προϊστάμενος Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Τζανάκης Μανόλης, οι Δ/ντές των Λυκείων Αλικιανού, Βουκολιών, Κολυμβαρίου κ. Μαυρογένης Γιάννης, Αρετάκη Στεφανία και Κουτουλάκης Ζαχαρίας αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών και Δια Βίου Μάθησης κ. Μπομπολάκης Χαρίτων, οι επικεφαλής μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Ντουντουλάκης Μανόλης και Ανθούσης Δημήτρης αντίστοιχα, καθώς  και η πρώτη σε μόρια απόφοιτη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά κ. Μπερτάκη Δήμητρα. Συνολικά βραβεύτηκαν 102 πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι θα μπορούν να παραλάβουν τους επαίνους τους και το απαραίτητο έγγραφο για την κράτηση του εισιτηρίου τους από το Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας που βρίσκεται το λύκειο αποφοίτησης ενώ οι φοιτητές που αποφοίτησαν από λύκεια εκτός του Δήμου, από το Δημαρχείο στο Γεράνι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση