HomeHL1-EconomyΣύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης: Ένας φορέας πρότυπο στον Τουρισμό

Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης: Ένας φορέας πρότυπο στον Τουρισμό

44 χρόνια παρουσίας και με καθοριστικό ρόλο εν μέσω πανδημίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τους πλέον δυναμικούς φορείς του Τουρισμού στην Ελλάδα και πρότυπο για τα δρώμενα στον κλάδο, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, κοσμεί τον Τουρισμό της χώρας και συμβάλλει καθοριστικά, καθώς διακινεί μέσω των μελών του, το σύνολο του Τουρισμού της Κρήτης, της “Ναυαρχίδας του ελληνικού Τουρισμού”.

Με 44 χρόνια πλούσιας ιστορίας και με καθοριστικό ρόλο εν μέσω πανδημίας, είναι από τους παλαιότερους φορείς με τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του Τουρισμού της χώρας.

vlatakis

Η παρουσία του όμως δεν σταματά εκεί, αλλά επεκτείνεται σε πλειάδα δράσεων που κοσμούν τον χώρο και στηρίζουν εκτός από την ανάπτυξη του Τουρισμού, τους εργαζόμενους, τις υπηρεσίες, τις υποδομές και κυρίως την κοινωνία, σε όλα τα επίπεδα.

Η Ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου, με την παρουσία του συνόλου του τουριστικού κόσμου και των Αρχών της Κρήτης, αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός του Κλάδου, στην οποία βραβεύονται οι εργαζόμενοι που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την κάθε σεζόν, οι πρωτεργάτες Τουριστικοί Πράκτορες και Ξενοδόχοι, καθώς και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Τουρισμού της Κρήτης της κάθε χρονιάς.

Σημείο αναφοράς οι συναντήσεις κάθε Σάββατο, καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας, που συζητούνταν όλα τα θέματα που απασχολούσαν τον Τουρισμό, με την συμμετοχή εκατοντάδων παραγόντων και εκπροσώπων της Πολιτείας.

vlatakis-2

Ακόμη ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΑΠΗΣ για τις άπορες οικογένειες όλης της Περιφέρειας που συνδυάζονται με φαγητό, μουσική και δώρα για τα παιδιά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για την 3η Ηλικία ,με εκατοντάδες κάθε φορά ηλικιωμένους με περιήγηση σε γνωστά Μοναστήρια της Κρήτης και γλέντι όπως μόνο η διαχρονικά αυτοί ‘’νέοι’’ ξέρουν να απολαμβάνουν.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ τις Φιλανθρωπικές δράσεις των Δήμων, ιδρύματα και συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, όποτε αυτό ζητηθεί.

1Η ΓΡΑΜΜΗ: Πρωτοστατεί και συμμετέχει σε πάμπολες συσκέψεις που αφορούν τον Τουρισμό.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ το Αεροδρόμιο και όλες τις Υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Τουριστών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ επισκέψεις Δημοσιογράφων του εξωτερικού για την προώθηση της Κρήτης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης κ. Μιχάλης Βλατάκης δηλώνει στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: “Ο Σύνδεσμος μας είναι ΠΑΝΤΟΥ. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι ο Τουρισμός είναι δίπλα στην κοινωνία και συγχρόνως στηρίζουμε το Τουριστικό προϊόν της Κρήτης με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις μας.  Στο διοικητικό συμβούλιο είμαστε μία “γροθιά”, όλοι μας ‘’Τουριστικοί’’ με ρομαντισμό και δυναμισμό υπηρετούμε τον Τουρισμό της Κρήτης με τους άξιους Δημήτρη Διβόλη, Κώστα Κουρκουνάκη, Γιώργο Δήμα, Κάρολο Ατσαλάκη, Λευτέρη Παπακαλιάτη ,Κωστή Μπαντουβά και την υπεύθυνη του Συνδέσμου Ρία Καψάλη”.

money-tourism.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση