HomePost ItΔ. Φραγκάκης: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας στον παγκόσμιο ανταγωνισμό πρέπει να είναι τα στελέχη του τουρισμού μας

Δ. Φραγκάκης: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας στον παγκόσμιο ανταγωνισμό πρέπει να είναι τα στελέχη του τουρισμού μας

Τι ανέφερε ο ΓΓ του ΕΟΤ σε διαδικτυακή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων φοιτητών του Δήμου Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες του 2020 έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης σε διαδικτυακή εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων του Δήμου Πλατανιά, τονίζοντας ότι «φέτος στα παιδιά μας αξίζει διπλός έπαινος γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες δυσκολίες».

Ο κ. Φραγκάκης συνεχάρη τον Δήμο Πλατανιά, τον χορηγό της διαδικτυακής εκδήλωσης ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES και την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης που φιλοξενεί διαχρονικά την εκδήλωση.

Ειδικότερα, ο ΓΓ του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ως Δημότης Πλατανιά ο ίδιος είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να βλέπω νέα παιδιά της περιοχής μου να προοδεύουν. Ειδικά οι φετινοί επιτυχόντες αξίζουν μεγαλύτερο έπαινο καθώς τα κατάφεραν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και πρωτοφανείς δυσκολίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και τους καθηγητές τους οι οποίοι έκαναν επίσης μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουν τους νέους πλέον φοιτητές. Το Πανεπιστήμιο σε πολύ μεγάλο βαθμό μαθαίνει τους νέους να σκέφτονται κι αυτό είναι το μεγαλύτερο εφόδιο που θα αποκομίσουν από την πανεπιστημιακή τους ζωή. Σε όσους δεν πέτυχαν θέλω να πω ότι η ζωή δίνει δεύτερες ευκαιρίες και αν συνεχίσουν να κοπιάζουν, θα ανταμειφθούν.

Άκουσα επίσης με χαρά τα ονόματα κάποιων μαθητών που επέλεξαν να φοιτήσουν σε τουριστικές σχολές της χώρας μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή μας, η οποία σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στον τουρισμό ως οικονομική δραστηριότητα, νέα παιδιά να εισάγονται σε τουριστικές σχολές. Εμπλουτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό μας και ενισχύουν έτσι την δυναμική του κλάδου για τα Χανιά συνολικά, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μας στον παγκόσμιο ανταγωνισμό πρέπει να είναι τα στελέχη του τουρισμού μας».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση