HomeHL1-CultureΠέθανε η Τάνια Ρόμπερτς – Bond Girl και Άγγελος του Τσάρλι

Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς – Bond Girl και Άγγελος του Τσάρλι

Σε ηλικία 65 χρόνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε ένα από τα διασημότερα Bond Girls, η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, που έγινε διάσημη και μέσα από τη σειρά «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Η Ρόμπερτς γεννήθηκε με το όνομα Βικτόρια Λι Μπλαμ και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του ’70 και του ’80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985, όταν πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ρότζερ Μουρ στην ταινία «A View To A Kill» παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Μαξ Ζόριν τον οποίο ερμήνευσε ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας.

Η Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε και στις τηλεοπτικές σειρές «Charlie’s Angels» και «That ’70s Show».

Ο δημοσιογράφος και ο μακροχρόνιος φίλος της, Μάικ Πίνγκελ, είπε ότι η Ρόμπερτς κατέρρευσε την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ είχε πάει τα σκυλιά της βόλτα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε ωστόσο δεν τα κατάφερε ποτέ να επανέλθει. Ο Pingel δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου, αλλά είπε ότι δεν πέθανε από ασθένεια που σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, τα αίτια θανάτου της Ρόμπερτς παραμένουν άγνωστα και η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στο τι ακριβώς συνέβη στην ηθοποιό. Πηγές, πάντως,μ αναφέρουν στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι δεν ήταν άρρωστη πριν το θάνατό της.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση