HomeHL-9«Αγριεύει» ο καιρός και στην Κρήτη

«Αγριεύει» ο καιρός και στην Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές -Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν και από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 βαθμιαία στο Αιγαίο και πρόσκαιρα τις πρωινές στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

kairos-xartis-3-1-21

Ο καιρός στην Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, οι οποίες τις βραδινές ώρες στις βόρειες Κυκλάδες θα είναι ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 και στη βόρεια Κρήτη έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση