HomeLife & StyleΔυσαρεστημένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο Χάρι εκμεταλλεύεται το όνομα της μητέρας μας

Δυσαρεστημένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο Χάρι εκμεταλλεύεται το όνομα της μητέρας μας

Τι ανέφερε ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασαν το site για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό τους Archwell , με τον Δούκα του Σάσεξ να χρησιμοποιεί στο εισαγωγικό του σημείωμα τη φράση «Είμαι ο γιος της μητέρας μου» και τη συνοδεύει με τη φωτογραφία της μητέρας του που τον μεταφέρει στους ώμους της.

Τώρα ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων επισημαίνει ότι αυτό θα δυσαρεστήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς φαίνεται πως ο μικρότερος αδελφός του εκμεταλλεύεται το εμβληματικό όνομα της νεκρής μητέρας τους για να προβληθεί. Χάρι και Μέγκαν γράφουν πως και οι δύο έχουν βιώσει τη συμπόνοια και την καλοσύνη από τις μητέρες τους και τους ξένους. Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία αναφορά στον πατέρα του Χάρι πρίγκιπα Κάρολο ή στον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που μαζί βιώσαν τη φοβερή απώλεια της μητέρας τους.

Ο ειδικός επί των Ανακτόρων Φιλ Ντάμπιερ λέει ότι αυτή η παράλειψη δεν θα περάσει απαρατήρητη μέσα στη βασιλική οικογένεια. «Πιστεύω ότι ο Ουίλιαμ θα ανησυχήσει αρκετά αν ο Χάρι χρησιμοποιήσει την Νταϊάνα για οποιαδήποτε από τη φιλανθρωπική ή επιχειρηματική του δράση χωρίς να τον συμβουλευτεί και δεν πιστεύω ότι θα χαρεί αν ο Χάρι εκμεταλλεύεται το εμβληματικό στάτους της μητέρας του. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι ο Χάρι αποκάλεσε τον εαυτό του «γιο της μητέρας του» αλλά δεν έκανε αναφορά στον Κάρολο. Ο Ουίλιαμ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του τώρα με τη δουλειά του στα περιβαλλοντικά ζητήματα και τη συντήρηση. Και ενώ ο Χάρι έχει επαινέσει τον πατέρα του στο παρελθόν, προκαλεί εντύπωση ότι δεν τον αναφέρει περισσότερο και δεν συνεργάζεται μαζί του, αλλά δουλεύει χωριστά».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση