HomeΚΟΣΜΟΣΕυχαριστήρια επιστολή Μπάιντεν σε Αναστασιάδη

Ευχαριστήρια επιστολή Μπάιντεν σε Αναστασιάδη

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και την κυπριακή Κυβέρνηση για αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν Κύπρος και ΗΠΑ και οι λαοί τους, καθώς και σε μια συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, προσβλέπει ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Αυτό αναφέρει, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, ο κ. Μπάιντεν σε ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε απάντηση στη συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας προς αυτόν μετά την εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, στην επιστολή του ο κ. Μπάιντεν αναφέρει ότι, μαζί με την εκλεγμένη Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, αναλαμβάνουν την Προεδρία των ΗΠΑ σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η πανδημία του κορωνοϊού και η κλιματική αλλαγή, οι οποίες υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα και απαιτούν διεθνή συνεργασία.

Ο κ. Μπάιντεν προσθέτει ότι προσβλέπει σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυπριακή Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες και οι λαοί τους.

Τέλος, ο κ. Μπάιντεν σημειώνει ότι προσβλέπει, επίσης, σε μια νέα συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, καταλήγει ο κ. Κούσιος.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση