HomeΕΛΛΑΔΑΛάρισα: Πήδηξε από βαγόνι σε βαγόνι και την χτύπησε ρεύμα 25.000 volt

Λάρισα: Πήδηξε από βαγόνι σε βαγόνι και την χτύπησε ρεύμα 25.000 volt

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα και ειδικότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υπάρχει Κέντρο Εγκαυμάτων, μεταφέρεται η 18χρονη από τη Λάρισα που χτυπήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του ΟΣΕ, για να λάβει την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζεται, καθώς φέρει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού.

Η νεαρή κοπέλα παλεύει για τη ζωή της καθώς κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Πώς έγινε το ατύχημα

Η 18χρονη προσπάθησε να πηδήξει από την οροφή βαγονιού σε άλλο βαγόνι. Στο άλμα που επιχείρησε, χτυπήθηκε από το ρεύμα γιατί έφτασε πολύ κοντά στις εναέριες γραμμές που είναι ηλεκτροφόρες με ρεύμα 25.000 volt, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Το ατύχημα έγινε την Τετάρτη όταν η 18χρονη βρισκόταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο της Λάρισας. Όταν συνέβη το περιστατικό, μαζί της ήταν κι ένας νεαρός που είναι όμως καλά στην υγεία του. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση