HomeΕΛΛΑΔΑΘρίλερ στα Βίλια: 38χρονη Κινέζα είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Θρίλερ στα Βίλια: 38χρονη Κινέζα είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη λόγω της προχωρημένης σήψης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε 38χρονη Κινέζα ανήκει η σορός που βρέθηκε  μέσα σε βαλίτσα, πεταμένη σε φρεάτιο, σε ερημική περιοχή των Βιλίων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση -η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης- διαπιστώθηκε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Η διαπίστωση αυτή περιόρισε  σε πέντε τον αριθμό των εξαφανισμένων γυναικών, ανάμεσα στις οποίες αναζητούνταν η ταυτότητα του θύματος. και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι 38χρονη Κινέζα η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί τον Οκτώβριο. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στο κέντρο της Αθήνας και εκεί ξεκινά η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή η γυναία ήταν νεκρή επί μεγάλο διάστημα -επομένως ήταν σε προχωρημένη σήψη-, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δράστες φέρεται να τη σκότωσαν -πιθανότατα δια στραγγαλισμού- και αμέσως να την έβαλαν στη βαλίτσα.

Έτσι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η σορός δε φαίνεται να ανήκει στη 19χρονη Αρτέμιδα που εξαφανίστηκε πριν απο δυόμισι μήνες από το Κορωπί,  όπως αρχικά είχε πιθανολογηθεί.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση