HomeΕΛΛΑΔΑΤι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θρίλερ στα Βίλια

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θρίλερ στα Βίλια

Κάτω από 40 ετών η γυναίκα που εντοπίστηκε ημίγυμνη μέσα στη βαλίτσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχουν προκύψει στις Αρχές αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας που εντοπίστηκε την Τρίτη, διπλωμένη μέσα σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια.

Ένα από αυτά αφορούν την κατάσταση την οποία βρέθηκε το θύμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βαλίτσα μέσα στην οποία βρισκόταν η νεκρή γυναίκα ήταν σφραγισμένη με μονωτική ταινία και πεταμένη σε δύσβατο σημείο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν ημίγυμνη και σε προχωρημένη σήψη

Το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχο του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη, ενώ όπως τονίζουν σε περίπτωση που αποκαλυφθεί η ταυτότητα του θύματος το συγκεκριμένο στοιχείο δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία των ερευνών.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης εκτιμούν ότι ο δράστης πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο την βαλίτσα με την άτυχη γυναίκα προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να καλύψει τα ίχνη του. Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο κυνηγό 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή,

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας δεν προέκυψαν εμφανή σημάδια εξωτερικών κακώσεων, κάτι που θα αναδειχθεί σήμερα μετά την νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό. Μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, από παθολογικά αίτια ή από χρήση ναρκωτικών και ενδεχομένως να μην μπορεί να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εξαιτίας της προχωρημένης σήψης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα ήταν μια γυναίκα με καστανά μαλλιά κάτω από 40 ετών με ύψος περίπου στο 1.60, ενώ τελικά ο χρόνος του θανάτου οφείλεται τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα. Πάντως η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανασύρει τους φακέλους των εξαφανισμένων γυναικών του τελευταίου τριμήνου προκειμένου να οδηγηθεί στην ταυτότητα του θύματος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση