HomeΕΛΛΑΔΑ«Θρίλερ» με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα: Σήμερα η εξέταση DNA που ίσως αποκαλύψει την ταυτότητα

«Θρίλερ» με το πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα: Σήμερα η εξέταση DNA που ίσως αποκαλύψει την ταυτότητα

Εν αναμονή της εξέτασης του DNA η οικογένειά της 19χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εξέταση DNA, θα δείξει σήμερα αν το πτώμα που βρέθηκε προχθές το απόγευμα στη δασική έκταση στα Βίλια, ανήκει στην 19χρονη Αρτέμιδα απο το Κορωπί. Το νέο κορίτσι που εξαφανίστηκε πριν απο δυόμισι μήνες είναι ένα απο τα είκοσι άτομα που έχουν εξαφανιστεί τους τελευταίους τρεις μήνες και ερευνάται αν έχουν σχέση με το διπλωμένο πτώμα στη βαλίτσα.

Την ίδια ώρα σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, την ημερομηνία ενώ θα δώσει και στοιχεία για την ταυτότητα της γυναίκας όπως την ηλικία της προκειμένου οι profilers του Ανθρωποκτονιών να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κοπέλα που βρέθηκε γυμνη φορώντας μόνο το εσώρουχο της.

Ο συνήγορος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος κ. Αναστάσιος Ντούγκας μιλώντας στο protothema.gr πως «Θεωρώ οτι η 19χρονη δεν μπορεί να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση. Σίγουρα κάτι έχει συμβεί, γιατί ένα κορίτσι ξεκίνησε απο το σπίτι της για να αφήσει ενα βιογραφικό σε κατάστημα παιχνιδιών στο οποίο κατάστημα δεν έφθασε ποτέ. Το ένα είναι αυτό. Το δεύτερό είναι οτι είμαστε εν αναμονή της ταυτοποίησης του DNA. Σαφώς έχει αναστατωθεί η οικογένεια γιατί υπάρχουν κάποια στοιχεία που δένουν με τη νεκρή που βρέθηκε στην βαλίτσα στην Ελευσίνα. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για να πάρουμε απαντήσεις. Εμείς έχουμε μια πολύ σημαντική πληροφορία που λέει οτι η Άρτεμις βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και θεωρώ ότι κρατείται παρά τη θέληση της. Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό εστω και ανώνυμα να πάρει ένα τηλέφωνο στις αρχές και να το καταθέσει ή να το δηλώσει. Όποια μαρτυρία έρχεται την κοιτάζουμε και την ελέγχουμε διεξοδικά και ελπίζουμε οτι σύντομα θα λυθεί ο γριφος».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση