HomeHL-9Αισιοδοξία στο Ηράκλειο από τα rapid test: Μόνο ένα θετικό στα εκατοντάδες δείγματα

Αισιοδοξία στο Ηράκλειο από τα rapid test: Μόνο ένα θετικό στα εκατοντάδες δείγματα

Επιτυχημένη η διαδικασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στο Ηράκλειο εξαιτίας των αποτελεσμάτων των rapid test που διενεργήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόνο ένας Ηρακλειώτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στους 968 πολίτες που ελέγχθηκαν κατά τη σημερινή διαδικασία.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, από τις 10 το πρωί έως τις 3 περίπου το μεσημέρι οι υγειονομικές αρχές έλεγξαν περίπου 1000 άτομα που συγκεντρώθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο για να υποβληθούν σε rapid test.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως με την έναρξη της διαδικασίας ελέγχθηκαν πάνω από 300 άτομα.

Απλή και γρήγορη η διαδικασία

Η διαδικασία ήταν αρκετά εύκολη και καθόλου χρονοβόρα καθώς οι οδηγοί πολίτες ακολουθούσαν μία διαδρομή που τους έστελνε στα κιόσκια και χωρίς να βγουν από το αυτοκίνητό τους οι ειδικοί τους υπέβαλλαν στο τεστ παίρνοντάς τους  δείγμα από τη μύτη.

Στον χώρο υπήρχαν 4 κιόσκια για δειγματοληψίες και συμμετείχαν 22 γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΟΔΥ.

Το «ευχαριστώ» της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και ο Υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου, παρόντες κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων, ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τα στελέχη του ΕΟΔΥ και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Μεταξύ αυτών, ιδιαιτέρως ευχαρίστησαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου και το Διοικητή Τροχαίας κ. Στέλιο Καρακούδη μκαι τα στελέχη της Υπηρεσίας τους για τη σημαντική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου για την αγαστή και συνεχή συνεργασία τους, τον Πρόεδρο της εταιρίας Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ κ. Κώστα Βαρδαβά και το συνεργάτη του κ. Δημήτρη Τσιράκο για την παροχή των υποδομών και του απαραίτητου εξοπλισμού, καθώς και την εταιρεία Catering του Γιάννη Γιαλυτάκη που πρόσφερε αφιλοκερδώς εξοπλισμό, ροφήματα και εδέσματα στους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχία της σημαντικής αυτής δράσης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση