HomeHL-9Aγιος Νικόλαος: Βανδαλισμοί στο πάρκο στην περιοχή του Σταυρού

Aγιος Νικόλαος: Βανδαλισμοί στο πάρκο στην περιοχή του Σταυρού

Εικόνες που προκαλούν αλγεινή εντύπωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Σταυρού, εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, καταδικάζοντας τις πρακτικές αυτές, τονίζοντας παράλληλα ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να προβούν άμεσα σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την επισκευή των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, απευθύνει έκκληση προκειμένου να υπάρξει σεβασμός στην δημόσια περιουσία και μάλιστα σε χώρους που ανήκουν στους δημότες.

“Οι εικόνες που δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα – τονίζει – προκαλούν αλγεινή εντύπωση. Πόρτες σπασμένες, ξύλα κατεστραμμένα, σωροί σκουπιδιών graffiti στους τοίχους, κομμένα καλώδια είναι μερικές από τις φθορές που αντίκρισαν οι επιτετραμμένοι του Δήμου και οι περίοικοι στον χώρο αυτό.

Πρόκειται για μια ολοσχερή καταστροφή, που υποδεικνύει ως μοναδικό κίνητρο των αγνώστων τον βανδαλισμό και το γεγονός αυτό είναι ακατανόητο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, θα χρειαστεί νέα μελέτη και αρκετά χρήματα για την αποκατάσταση του χώρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι :

«Το «έργο» αυτό, της καταστροφής της δημόσιας περιουσίας, θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Η δημόσια περιουσία, ανήκει στους πολίτες και θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι στην προστασία της».

Διαφήμιση
Διαφήμιση