HomeHL-9Συννεφιά και πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη

Συννεφιά και πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη

O καιρός την παραμονη και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βροχερός θα είναι ο καιρός την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών, προβλέπονται για σήμερα στην Κρήτη
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες στα δυτικά και από το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι στα δυτικά και από το βράδυ στα ανατολικά, θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

pebti

Ο καιρός την Πρωτοχρονιά

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και τα νότια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

paraskevi

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση