HomeΕΛΛΑΔΑNovartis: Κατέθετε επί 3 ώρες ο Δημ. Αβραμόπουλος

Novartis: Κατέθετε επί 3 ώρες ο Δημ. Αβραμόπουλος

«Η σκευωρία κατέρρευσε, μένει να αποκαλυφθούν οι αυτουργοί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρεις ώρες διήρκησε η κατάθεση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου του ειδικού δικαστηρίου στον Άρειο Πάγο για το πώς στήθηκε η σκευωρία της Novartis με βασικό ελεγχόμενο πρόσωπο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Η σκευωρία κατέρρευσε, τώρα έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Εκείνο που απομένει είναι να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. Και βεβαίως να βγουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες.», δήλωσε ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην Υπουργός Υγείας, ο οποίος έχει σταφεί με μηνύσεις κατά των προστατευομένων μαρτύρων που τον ενέπλεξαν στην έρευνα της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

«Ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη», συνέχισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Έχω πει χαρακτηριστικά ότι η εκδίκηση δεν είναι Δικαιοσύνη. Η τιμωρία όμως είναι και τούτο γιατί. Για να μην ξανασυμβεί στην Ελλάδα, στην ελληνική δημοκρατία αυτό το κακό. Η Ελλάδα έχει μια Δικαιοσύνη που λειτουργεί, είναι μια δημοκρατία που λειτουργεί πλήρως. Κι εδώ ακριβώς είναι που πρέπει να προστατεύονται οι πάντες. Πρώτα απ’ όλα οι πολίτες αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί. Η σκευωρία αυτή πρέπει να είναι η πρώτη και η τελευταία στην ελληνική ιστορία».

Στις 5 Ιανουαρίου η κατάθεση Στουρνάρα για την υπόθεση Novartis

Ο κ. Αβραμόπουλος είναι το τέταρτο πολιτικό πρόσωπο, κατά σειρά, που καταθέτει για την σκευωρία της Novartis, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις του πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην υπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδου και του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Την ερχόμενη Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 θα προσέλθει να καταθέσει στην κα. Αλεβιζοπούλου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση