HomeHL-SportsΟΦΗ: Προχωρά το project ΒΑΚ

ΟΦΗ: Προχωρά το project ΒΑΚ

Η απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης να εγκρίνει κονδύλι για τα έργα, το υπόλοιπο θα το επωμιστεί ο Μιχάλης Μπούσης, αποτυπώνει ανάγλυφα πως «τρέχει» ο εκσυγχρονισμός και η ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «κάδρο» του ΟΦΗ έχει από καιρό τεθεί το ενδεχόμενο εκσυγχρονισμού και ανακαίνισης του ΒΑΚ.

Αλλωστε δεν είναι τυχαία η πρόσφατη επίσκεψη του Μιχάλη Μπούση, μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη, σε Ρέντη και Σπάτα, όπου είδαν από κοντά τα προπονητικά κέντρα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα

Οπως και άλλες σχετικές τους κινήσεις, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τα νεότερα που υπάρχουν για το θέμα είναι πως η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε κονδύλι ύψους 1.000.000 ευρώ, ώστε να συνεισφέρει στα έργα που θα υπάρξουν. Εξέλιξη που χαροποίησε την ομάδα.

Βέβαια το κόστος όλου του εγχειρήματος θα είναι πολύ μεγαλύτερο και θα το καλύψει ο ισχυρός της άνδρας, όμως η παραπάνω εξέλιξη βοηθά αισθητά και κυρίως αποτελεί μία «απόδειξη» πως το project «τρέχει».

Πάντως από το «Γεντί Κουλέ» κρατούν χαμηλούς τόνους, όχι επειδή δεν προχωρά το θέμα, αλλά γιατί ως πολιτική τους έχουν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις μόνο όταν θα μπουν οι μπουλντόζες και θα ξεκινήσουν οι εργασίες (αρχές 2021).

Οτιδήποτε νωρίτερα αφορά, και εύλογα, τις εντυπώσεις.

Αρα πάμε με γνώμονα ότι το κονδύλι που εγκρίθηκε αφορά και την ουσία του θέματος (στο οικονομικό κομμάτι) αλλά και μία έμπρακτη απόδειξη πως το εγχείρημα προχωρά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση