HomeΕΛΛΑΔΑΧρυσοχοΐδης: Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε πιθανή νέα προβοκάτσια Ερντογάν

Χρυσοχοΐδης: Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε πιθανή νέα προβοκάτσια Ερντογάν

Στο μεταναστευτικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πεποίθηση ότι η χώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει πιθανή κρίση στο μεταναστευτικό που μπορεί να επιχειρήσει η Τουρκία, εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» και επισημαίνει την ανάγκη να υπάρχει επιφυλακή καθώς, όπως λέει, οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους προκειμένου να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Αναφορικά με την επιτήρηση των μέτρων από την αστυνομία την περίοδο των εορτών, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι η ΕΛΑΣ έκανε σωστά τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες για την υποδειγματική, όπως λέει, τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα και προσθέτει ότι πρέπει όλοι να κάνουμε λίγο υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι ασφαλώς και θα συλληφθεί ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση