HomeHL-LifestyleΓιάννης Μπιλάλης: Κερδίζει τις εντυπώσεις το τραγούδι που του έγραψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Γιάννης Μπιλάλης: Κερδίζει τις εντυπώσεις το τραγούδι που του έγραψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, Γιάννης Μπιλάλης, μας παρουσιάζει το νέο του single, που έχει τίτλο «Κάπου κάπου σε θυμάμαι» και τη μουσική του έχει γράψει ο συνθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος εμπιστεύτηκε στον Γιάννη Μπιλάλη το συγκεκριμένο τραγούδι, στο οποίο έχει γράψει τους στίχους ο ίδιος ο ερμηνευτής, σε μια συνεργασία- έκπληξη!

Μάλιστα, το τραγούδι «Κάπου κάπου σε θυμάμαι» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και έχει ξεπεράσει τις 120.000 προβολές στο youtube, μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πιστεύει πολύ στο ταλέντο του ανερχόμενου τραγουδιστή και τα λόγια του για τον ίδιο, αμέσως την κυκλοφορία του τραγουδιού τους, αποδεικνύουν του λόγου του αληθές.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι όποιον πιστεύω θα τον βοηθώ με όλη την ψυχή μου. Ο Γιάννης Μπιλάλης είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, με μεγάλο ταλέντο, άποψη και απεριόριστο σεβασμό απέναντι στους άλλους. Αυτά είναι τα συστατικά για μένα» είχε γράψει μεταξύ άλλων ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

Το τραγούδι «Κάπου κάπου σε θυμάμαι» κυκλοφορεί από την Prime Productions και την οπτικοποίησή του επιμελήθηκε ο Φώτης Φωτίου.