HomeHL-LifestyleΑννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μουσική συνάντηση

Αννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μουσική συνάντηση

«Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά στον τελικό του J2US σε μια μαγευτική συνύπαρξη.

Ενα μοναδικό 20λεπτο live, όπου η μία ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της άλλης, απογειώνοντας τη βραδιά.

Λίγη ώρα μετά την επί σκηνής συνύπαρξή τους, η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν στην κάμερα του Ευτυχείτε και την Αννα Ζηρδέλη.

«Εσείς τις ζείτε αυτές τις στιγμές, εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα γιατί συναντηθήκαμε εννοείται γιατί θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ, γιατί το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που συνέβαιναν. Τις πυροδοτούσαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη, εμείς δεν ξέρω αν τα έχουμε ανάγκη, απλά τα διασκεδάζουμε, πολλές φορές τα αντέχουμε ή τα προσπερνάμε. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να συνεργαστώ ακόμα με κάποιους καλλιτέχνες που μου αρέσουν και μία από αυτούς είναι σίγουρα η Δέσποινα».

Με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα και η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου, προσωπικά αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα, καμία δυσκολία στην επικοινωνία, τη θαυμάζω όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση